“Ett jädra liv med Swica & Claren – Maratontårar.”

Jag vet så många som ser likasinnade drivna och framgångsrika kvinnor som hot. Vi kvinnor är bra på så mycket, men lika mycket som vi lyfter andra så kan vi också vara riktigt osköna. Tyvärr. Ni som någon gång har varit med om det vet vad jag pratar om. Därför omger jag mig med kvinnor som inspirerar mig och som delar samma attityd mot andras lycka och framgång som mig. I veckas avsnitt med “Ett jädra liv med Swica & Claren- Maratontårar” snackar vi löpning med en riktig inspiration, nämligen: Charlotte Karlsson. Läsarfrågor besvaras och vi dyker ner i varför man egentligen gråter i samband med löpning. Jag delar med mig av när jag var med på ett träningsevent som visade sig vara något heeelt annat och Jessica river av gamla löpminnen. Häng med på ett rasslande avsnitt där vi snabbt inser att det behövs fler av denna typ.

Avsnittet finns här. In och lyssna nu! Hej!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *