Ett jädra liv med Swica & Clarén.

Minns ni att jag skrev för några veckor sedan att jag har teamat upp med Jessica och kommer testpodda några avsnitt för att se om det är ett format som funkar för oss och om det är något vi vill hålla på med. Tack vare Ljudbang så har vi möjligheten att spela in 3 avsnitt i deras fantastiska studios på Södermalm.

Det har som sagt varit hektiskt de senaste veckorna och vi fick till namn, logga och en provisorisk bild igår (!!) och idag släpper vi första pilotavsnittet. Jessica ska ha all eloge för klippningen trots att vi chockerande nog satte hela avsnittet på första försöket och det var knappt något som behövde klippas bort. En liten hemlighet som vi diskuterade sinsemellan klipptes bort, men annars – allt är rått, ofiltrerat och från hjärtat.

Första avsnittet hittar ni här.

Jag hoppas ni gillar det och fortsätter lyssna – för då kommer vi såklart fortsätta. Feedbacka gärna och önska gärna ämnen. Vi har som sagt 2 gäster redo redan, men önskar ni någon specifik – säg till!

P.s här här här här här. Woop woop!

Ha en grym dag nu, hej!

9

6 svar till “Ett jädra liv med Swica & Clarén.”

  1. Lyssnade på första halvan på tåget hem och jag säger bara hell to the yes, känner på mig att det blir bra detta!

  2. Jag lyssnade på podden igår på väg till jobbet och längtar redan till nästa avsnitt! Älskade att ni pratar cykling, löpning och om er själva. Älskade också att ni pratade om färgerna och boken Omgiven av idioter, jag använder det mycket i mitt jobb. Jag hade missat det avsnittet i Framgångspodden som ni nämnde, så jag hörde på det sedan på väg hem från jobbet.

    …men en grej som störde mig var ljudet. Era röster är väldigt låga i förhållande till musiksnuttarna. Mot slutet höll jag på att spränga både bilens högtalare och mina trumhinnor när det kom in en truddelutt. Hoppas att det blir bättre balans mellan röster och musik till nästa gång. Jag längtar som sagt! 🙂

    • Hej Sara!

      Så otroligt tacksam och glad för din kommentar! Ser så framemot att spela in nästa avsnitt och jag lovar, vi har koll på att ljudet ska korrigera. Märkte att det blev lite knas med det. Tack snälla för inputs! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *