Ett jädra liv med Swica och Clarén avsnitt 10 “Att leva utan begränsningar”

I dagens avsnitt pratar vi om mod, att våga och att ge sig hän till livet med ingen mindre än Sara Rönne som jag inspireras av väldigt mycket. Att satsa på sina drömmar, att byta bort storstadslivet mot naturen. Att forma sitt liv utifrån när solen skiner genom att våga ta klivet och jobba med exakt det man vill, när man vill. Och att våga ställa krav, både på sig själv och andra. Det är en timme av drömmar, skratt och jag bestämmer mig där och då att genomföra en utmaning nästa år vilket jag tummar på med Sara och Jessica. Den är knäpp och jag fattar inte varför jag gång på gång utsätter mig för dessa galna utmaningar.

Traillöp190 km runt Mont Blanc med Team Nordic Trail för ett år sedan. En dröm som tillsammans med blod, svett och några tårar (klyschan, jag vet) blev ett genomförande och slutligen ett euforiskt ögonblick i mitt liv.

Eller så kanske jag vet det innerst inne, mitt varför. Hur mitt driv och längtan efter euforisk adrenalin, nervositet som kramar om hjärtat när jag tvivlar på om jag vågar, om jag kan, gör att jag söker mig framåt gång på gång. Men även stoppar upp, ifrågasätter och som jag säger i avsnittet: “känner mig ibland väldigt osäker på vilken väg som är rätt, finns det ett rätt och hur vet jag?” För samtidigt som man har drömmar och mål så famlar man och frågar sig själv gång på gång “begränsar jag mig nu?”

Här kommer ett jädra liv med Swica och Clarén avsnitt 10 “Att leva utan begränsningar?”

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *