Ett jädra liv med Swica och Claren – “Systerskap när det passar.”

Jag älskar kvinnor. Det finns ingenting mer uppfyllande och inspirerande som att omges av drivna, ödmjuka kvinnor med ett jävla anamma. Som står på sig, men delar med sig av när det stormar. Som besitter civilkurage och backar upp sina medsystrar när det blåser men framförallt när vinden vänder och det går bra.

Det är systerskap för mig. Inget trams. Rak komnunikation, kärlek och en strävan efter att lyfta varandra. Att dela med sig. Att vilja väl. Men även att stå på sig när något känns fel och man anser att situationen eller personen agerar fel.

I dagens avsnitt gästar en av mina främsta förebilder Anna Wretling, grundare av Powerwoman och athlet, podden där vi diskuterar just detta “systerskap” som kliar lite. Speciellt när det missbrukas och blir någon form av sköld för skitsnack.

Jag berättar om drevet jag utsattes för av en annan kvinna för några veckor sedan och Jessica djupdyker i varför hon tror kvinnor resonerar som de gör. Är vi mee avundsjuka än män?

Lyssna. Det är bra. Finns här.

Hej!

1

0 svar till “Ett jädra liv med Swica och Claren – “Systerskap när det passar.””

  1. Hej Joanna! Jag ÄLSKAR er podd <3 🙂 Men jag har ett önskemål; går det att få ljudet bättre i podden? Ibland sitter en av er väldigt nära mikrofonen och hörs jättebra, medan den andra (och ev gäst) sitter en bit ifrån. Vilket gör det väldigt svårt att få till ett bra lyssningsljud. Fick tyvärr avbryta poddlyssnandet av avsnittet när jag är ute och går i stadsmiljö med gatubrus (och spara det till senare). Går det att få till tror du?

    • Hej Ulrika! Tack för feedback, det ska jag ta med mig till Jessica och korrigera. 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *