,

Exit The Box – The Reebok Experience

 

I måndags kväll var jag på invigningen av Exit The Box som är ett nytt träningskoncept av Reebok. Detta körs tillsammans med Intersport och Exit  ett gruppträningspass i ett escape room, där både fysiska, mentala och sociala egenskaper ställs på prov. För att klara rummets pussel och ta sig ut behöver teamet samarbeta och samtidigt pusha sig själva bortom sina upplevda fysiska gränser. Utmaningen tar cirka 1 timme att genomföra och görs i grupper om 3-6 personer.

Jag och Lofsan har denna veckan tävlingar med våra grupper och det gäller för dem att slå vår tid som vi i måndags satte. Jag, Lofsan och Karin kämpade på och var något svettiga av allt adrenalin när vi tog oss ut från rummet med skorna som vi lyckades rätta precis innan tiden var ute. Det var betydligt svårare än vad vi trodde och vi var om jag ska vara helt ärlig något förvirrade i början.

Det är fritt att anmäla sig, dock kostar det 1500 kr om man ej dyker upp på sin tid, så var noga med att du kan om du anmäler dig (klicka här för att komma till anmälningslänken).

Jag kommer finnas på plats på fredag kväll/eftermiddag med mina grupper och dela ut instruktioner, ge utmaningar och…ja, mer kan jag inte avslöja. Men om vi säger som såhär – de kommer få jobba rejält.

Superkul grej av Reebok och väldigt roligt att få fronta det. För er som inte riktigt känner till min samröre med Reebok så är jag ambassadör för Reebok och har jobbat med dem i 2 år nu. Kram på er, hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *