Färgbomba håret med Axéns Color Shots

Var förbi på Björn Axéns lansering igår för att kolla in deras stora nyhet som gör håret lite roligare för några dagar. Tror ni jag var sugen att dra i lite rosa i håret? Svar ja. Men till Mathildas stora glädje (ska vara brudtärna på hennes bröllop i helgen) så höll jag mig och tänker att jag testar om någon vecka istället då färgen tvättas successivt ut på 1-2 tvättar beroende hur mycket man blandar i sitt balsam.

Serien, som finns för både ljust och mörkt hår, består av sju olika färger (finns här): Pink, Lilac Pink, Steel Lavender, Cherry pop, Classic Brown, Honey Blonde och Mahogany Brown. En liten tub räcker till ca 5-10 färgningar och är helt veganska samt innehåller solrosolja, vitamin E, pro-vitamin B5 som behåller glansen i håret.

Vad säger ni? Ska vi köra lite ljusrosa my little ponny hår nästa vecka? Kanske i samband med att jag drar iväg till Paris? Ska bli spännande att testa dem och go wild and crazy på helgen för att på måndagen komma till kontoret med min vanliga kalla blonda hårfärg igen.

0

0 svar till “Färgbomba håret med Axéns Color Shots”

  1. Såklart du ska! Jag använder “färgbomb” (kommer inte ihåg märke nu) och har både lila och rosa, som jag blandar i en liten klick med hårinpackning lite då och då. Det är ett perfekt sätt att variera sig lite när en som jag lätt blir rastlös och uttråkad och tycker att hela livet känns nystart bara av att ändra hårfärgen lite. Jag kommer absolut att testa denna nyhet från Björn Axén och jämföra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *