,

Fasano

Klänning Zara & skor Zara (4 år gamla).I lördags fyllde Calle år vilket vi firade hela dagen (såklart) men la lite extra krut på kvällen. Så framåt sextiden borstade vi av oss sanden, fixade till frippan och drog på oss något mer anständigt, sen tog vi en Uber bort till Ipanema där vi startade kvällen med att mygla in oss på Fasanos takbar. Det var tydligen ett stängt event med strikt lista men om jag säger som såhär: det underlättar om man kommer in välklädd och dessutom flikar in att man har en reservation på en av deras restauranger senare på kvällen. Vilket vi hade, men jag tror den vita lögnen hade gått igenom även om vi inte hade haft det. Sen står man där och bländar av ett förjävla bländande leende samtidigt som man rör på huvudet lite så örhängena rasslar och blänger. Att det är fejkbling från HM spelar mindre roll.

Så vi blev i vilket fall insläppta och tog ett par drinkar samtidig som solen gick ner över Rio. Helt klart värt Uberresan från Barra. Och tillbaka, då vi åkte till Fasanos restaurang Gero när vi var klara. Gero ligger 1 km från hotellet och jag blev tipsad att testa deras pasta av en bekant.

Tack för det tipset. Maten var grym och mina gröna tortellinis med räk och broccoli ragu var helt klart en klass för sig. För att inte tala om efterätten bestående av krispig äppletart med kanelglass. Mm mm mm. Sjukt trevligt dag och kväll, rekommenderar Fasano starkt om så för en drink.

Nu ska vi dra ut på upptäcktsfärd i Santa Teresa. Hej sålänge!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *