Flax & Kale Barcelona

Om du någon gång är i Barcelona så måste du besöka Flax & Kale. Det är ett trendigt och snyggt ställe med flexitarian-meny där upp till 80% består av plantbaserad mat, resterande är fisk. Så det finns något för alla. Deras brunchmeny är imponerande och servicen är snabb, trevlig och proffsig.

EAT BETTER > BE HAPPIER > LIVE LONGER

Så titulerar sig restaurangen och det är tydligt att de riktar sig mot hälsomedvetna personer. Restaurangen, som är på 2 plan med en mysig lummig innergård, har gott om sittplatser och där finns även en “to go” kassa om man vill ta med sig sin mat. Stort plus för bageriet och deras rawfood-choklad. Jag tog med mig en kaffe och en kokos/choklad/chia kaka med cashewsmör efter brunchen, behöver jag säga mer än så? Det var himmelskt!

När det kommer till brunchen så körde jag på en Tuna Poké med svart råris, frozen mochalatte/almond smoothie och ginger/lemon/passionfruit/apple coldpressed juice. Allt var riktigt bra. Fanns absolut ingenting att klaga på. Eller jo, en grej. Hade önskat lite hummus eller någon form av röra till brödet. Annars – 10 poäng!

Restaurangen ligger mellan El Raval och Eixample, Metro uppgång “Universitat”. Ca 10-15 min från norra La Rambla.

GÅ DIT!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *