,

Florens

Här kommer de sista bilderna från vår Toscanaresa med Friendcation. Sista dagen spenderades i Florens efter en mysig frukost tillsammans på Terreno. Vi låste in väskorna på centralstationen och begav oss sedan på en liten sightseeing med Sofia i täten. Hon tog oss runt genom små små mysiga gränder, förbi storslagna torg och broar där små lägenheter buktade ut ifrån. Kvarteren avlöste varandra och jag kände hur jag för varje steg jag tog blev mer och mer förälskad i staden.

Kan verkligen tipsa om restaurangen vi åt lunch på. Den hette Basilica di Santo Spirito Firenze och serverade en helt galet god burrata-pizza. Louise tog in en tomatpasta som smakade så mycket Italien att det kändes som en scen from Eat Pray Love där vi satt med våra små dricksglas med rödvin.

Flyget gick vid 19:00 så vi hade gott om tid för shopping, lunch-häng och jakt efter den perfekta gelaton. Vilket vi tog på allra högsta allvar, såklart.

Tack för denna gången Florens, vi ses snart igen!

0

0 svar till “Florens”

  1. Hej! Jag har en fråga angående Friendcation. Få/kan man vara med på era resor/event även om man inte bor i Stockholm? Det låter så mysigt och som ett härligt gäng tjejer som jag gärna vill komma i kontakt med även om man inte kan vara med och ses så ofta.
    Jag är res-, mat-, träning- och vinintresserad. Räcker det som kriterier för att få vara med?
    KRAM!

    • Hej Daniella! Vi har tjejer som är med från hela Sverige. Även utanför Sverige! 🙂 alla får vara med. Man måste inte bo i stockholm. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *