FÖR FÖRSTA GÅNGEN SÅ TVIVLAR JAG

Det är intressant hur mycket tid man helt plötsligt har över när man inte har tillgång till Instagram. Det blir också väldigt tydligt hur mycket tid jag spenderar på mitt jobb. Hur mycket tid som äts upp av att vara inloggad och hela tiden småjobba. Att låta dagen bitvis ätas upp av något som egentligen inte alltid är nödvändigt. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb och närheten jag har till det community jag har byggt upp på min Instagram men det är då även lätt att när man älskar något att gränserna mellan jobb och privatliv suddas ut.

Med det sagt så är det inte som att jag ligger raklång i en solstol (även om jag befinner mig i ett väldigt varmt land just nu) bara för att jag inte kan jobba på samma sätt just nu. Det finns att göra. Kunder ska ha nya upplägg, jag har möten med nya partners inför 2023 och jag håller på att sälja in lite skribentjobb. Friendcation går som tåget, både Kappadokien 2023 och Alperna 2023 blev fullbokade inom 2 dagar.

Jag håller mig sysselsatt och försöker hålla den rivande ångesten med jämna mellanrum lägger sin kalla hand mot min hals i schack. Det har gått snart en vecka sedan jag tappade kontrollen över mitt instagramkonto och jag försöker hålla huvudet kallt. Jag jobbar på samtidigt som jag jagar efter rätt personer att kontakta för att återfå mitt konto. Den enda nya informationen jag har fått är att det verkar vara en teknisk glitch och det är enbart en ingenjör som manuellt kan åtgärda problemet. Men då situationen är som den är på Meta så kan det dröja veckor. Och här sitter jag med samarbeten som flyttas fram och en rivande ångest över framtiden.

Och vet du vad det värsta är? Jag har aldrig definierat mig med min instagram och inte heller vem jag är eller vad jag har byggt upp som offentlig profil. Jag har alltid kunnat ha en tydlig gränstagning och vetat mitt värde, kompetens och vem jag är.

Men för första gången så tvivlar jag.

Vad gör jag nu?

83

26 svar till “FÖR FÖRSTA GÅNGEN SÅ TVIVLAR JAG”

 1. Du fattas helt klart i mitt flöde och jag känner så otroligt mycket med dig just nu❤️
  Hoppas så att allt löser sig så snabbt som möjligt!
  Suss❤️

 2. Du är otroligt saknad på insta! Jättejättesaknad. Hoppas allt löser sig snart för dig! Sålänge hänger vi med dig här! ?

 3. Du är väldigt saknad på instagram! Vardagen känns lite tråkigare utan dina storys.. Hoppas det löser sig snabbt och tills dess kikar jag in här varje dag för att få ta del av dina funderingar <3 Kram

 4. Gud vad jag saknar dig i mitt flöde. Jag hoppas att det löser sig snaaart!! Instagram är tråkigt utan DIG ❣️

 5. Jag blev orolig att något hade hänt dig. Då jag saknar dig i mitt flöde ❤️ Blev ändå lugn att du är här? Hoppas meta löser situationen snaaaart! Miss U ???

 6. Tänkte på dig när jag låg vaken i natt att varför kommer inte Joanna upp hos mig längre? Tänkte, har hon blockat mig? Fast sedan, varför tänker du så sa jag till mig själv? Jag skriver inga tokerier. Så jag letade upp dig och såg att sista inlägget var i augusti och fick inte ihop det för jag var ju ”med” via IG på er senaste resa. Så jag tänkte, jag läser ifatt bloggen och nu förstår jag. Sicket nedrans skit. Hoppas det löser sig snabbt för jag saknar dig 🙂

  • Hej!

   Vad konstigt, postade sista inlägget på IG den 20e oktober (då IG la ner) så har funnits där fram tills dess. Men jag är förhoppningsvis snart tillbaka. Tills dess finns jag här. 🙂

 7. Har själv haft en paus från sociala medier och blev så förvånad över att det inte fanns några stories eller nya inlägg, så gick in på bloggen och då blev det så tydligt. Skönt att veta att du har det bra och att det inte hade hänt något! Hoppas det löser sig snabbt; och tack och lov att bloggen är din och alltid tillgänglig! KRAM!

 8. Ååå fan att jag glömde din blogg!!! Har varje dag letat efter dig på insta. Har inte fattat vad som hänt,(tänkte nästan skriva till Louise) har det med dessa algoritmer att göra tänkte jag. Men så glad jag blir att du går att hitta här??❤️

 9. Jag undrade vart du tagit vägen, det är så tomt i flödet utan dina kloka ord ❤️ Håller tummarna att det löser sig snart för ditt jobb är så oerhört viktigt, dina ord sätter spår och sår frön hos så många människor, spår som leder till självinsikt och förändring – förbättring!!!! Kan vi göra något för att stötta eller hjälpa till? Kan vi mailbomba någon och kräva att detta åtgärdas?
  Kramar till dig!!

  • Hej! Tack för fint meddelande..glad jag blir att jag inte är helt bortglömd på plattformen.:) Ni är många som skriver och det enda man kan göra är att försöka dra i alla trådar man kan och få tag på någon som manuellt kan få igång mitt konto. ♡

 10. Blev avstängd från Insta en dryg vecka för ett tag sen (av en svintöntig anledning, skrev fel på året jag var född). Insåg också hur mycket tid det tar, och hur ofta jag kollar! Och då är jag en “vanlig Svensson” som har helt annat jobb och följer relativt få… Verkligen tankeväckande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *