,

Föreläsning och AGs

 

Igår gjorde jag något jävligt häftigt. Igår stod jag framför ett tjejhandbollslag och höll föredrag om min syn på kropp, kost och träning. Det är första gången jag höll ett föredrag baserat helt på mig och som jag själv har skrivit ihop och planerat. Jag kör som några av er vet föreläsningar via Frisk och Fri  där jag bland annat håller i We Care utbildningar för ledare samt “Uppdrag Självkänsla” föredrag på skolor och olika gymnastikförbund. Men det är lite av en annan grej då jag är där och representerar något och har ett färdigskrivet material. Även om jag sätter min personliga prägel på det så är jag där och representerar. Igår pratade jag om mig själv och mina erfarenheter. Det är något helt annorlunda. Det är så naket och personligt. Men det gick bra, trots nervositet och lite stakningar. Jag fick bra feedback efteråt och jag tror men framförallt hoppas att tjejerna fick med sig något från timmen, något som de kan plocka fram när det är jobbigt eller behöver boostas med mer energi.

Jag tror verkligen på att ämnen som dessa måste lyftas, speciellt i ung ålder.  Det är så viktigt förmedla vikten av att behandla sig själv och sin kropp som man hade behandlat sin bästa vän. För hur ska den annars kunna prestera och ställa upp för en, när man behandlar den som skit och inte ger den förutsättningar att lyckas?

Efter föreläsningen så åkte jag direkt hem för att möta upp Calle, Oscar och Xrisa som tog en fördrink hemma oss. Sedan begav vi oss till AG´s för middag.

Vi hade bord rätt sent vilket resulterade att vi gick bananas på grund av hunger.

Började med att beställa in 2 stycken förrätter att dela på. Grillade räkor i het sås och de krämigaste burratan jag har ätit. Och bröd. En jävla massa bröd.


Sen blev det kött mayham. Jag och Calle delade på en gigantisk Polsk entrecote med pommes, bea och tomater. Kött är jävligt gott när det är bra, det kommer jag aldrig komma ifrån även om jag numera inte äter lika mycket kött som förr. Men att sluta helt med kött kommer aldrig hända, en riktigt god köttbit med sås och potatis är livets liv.

Avslutade med kaffe och desserter. Den rostade sockerkakan med lakritsglass var magisk. Jag ska försöka mig på att göra en sådan hemma någon dag. Kanske till min storslagna middag, vem vet. Och vad jag tyckte om brownien med saltkaramel glassen kan ni säkert räkna ut. Choklad och glass. Vad kan gå fel?

Det händer väldigt sällan numera att jag är hemma efter 12 på en vardag då jag är riktigt noga med min sömn och vill vara alert på jobbet och träningen dagen efter. Men sådana kvällar som denna är sömbrist och lite lätt huvudvärk av 2 glass rödpang för mycket så värt det. Livet va, jävlars vad bra det är.

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *