, ,

FÖRELÄSNING PÅ MONDIAL FÖRLAG

Igår hostade Friendcation föreläsning på Mondial Förlag, en kväll där min bok och min föreläsning stod i fokus tillsammans med 60 tjejer från Friendcation. Det var oerhört roligt att träffa alla och framförallt se så många bekanta ansikten från våra tidigare events/resor. Sen var det en relativt stor klick som kom för första gången vilket är oerhört modigt. Att attenda och faktiskt ta sig själv till event när man inte vet hur det kommer bli, vem som ska dit eller om man ens kommer få kontakt med någon är läskigt. Vi har full förståelse för det och det är därför vi blir så oerhört stolta och glada när fler och fler vågar komma. Det är vad Friendcation handlar om.

Min föreläsning var grundad på olika kapitel från boken och handlade mycket om att ta ansvar för sina mål, känslor och handling. Att definiera VEM man gör det för och VARFÖR man gör det. Att ta steget och börja “kill your darlings” och vara okej med att inte vara 100%.

Det blev en oerhört lyckad kväll och jag ser så framemot vår nästa föreläsningskväll som är den 13:e februari. Då drar The Big Night igång och i nuläget har vi ca 110 bokade. Det kommer bli en kanonkväll med en hel del överraskningar och den går att boka här.

Tack för en fin kväll, det här gör vi om snart igen och glöm ej att spana in boken som finns att köpa här.

20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *