Förhandlingsteknik och kullerstensgator


Skinnkjol: Zara, Skor: Flattered, Tröja: Uniqlo, Kappa: Initial Fashion

Hur glad är jag över att ha en kille som..

1. Har koll på mysiga kullerstensgator på söder.
2. Har insett att det är bättre att smälla av 50 bilder direkt utan tjaffs och med ett glatt humör. Då kommer man snabbare därifrån.
3. Inte tycker jag är töntig som ber han fotografera mina outfits mitt på ljusa dagen i rusningstrafik och förbipasserande människor som himlar med ögonen åt mig.

Mycket glad.

Har varit på kurs i förhandlingsteknik hela dagen och kommer vara det imorgon med. Det är sjukt intressant och framförallt nödvändigt för min utveckling på företaget och det stigande ansvaret. Jag är så motiverad att bli bättre, för även om jag kan vara rätt vass både muntligt och skriftligt så  fallerar jag på vissa punkter. Sen att jag har en väldigt låg procent av blått i min DISC -personlighetsanalys gör ju mig lite svagare i förberedelser och analytiska situationer. Detta har dock nästan alltid räddats av mina styrkor, men för att bli bättre och utvecklas..ja då behövs det en omskakning för självinsikten och att ödmjukt öppna upp för att jag inte äger i alla situationer. Sjukt intressant, som sagt. Jag vet ju exakt vad det är jag behöver jobba på, men det är inte alltid det lättaste hur och var man börjar.

Firade ett roligt besked (kommer mer info om det snart) med att käka Ai Ramen på Söder.

Så bra onsdag,  hoppas ni har haft en lika fin dag. Kram.

 

12

2 svar till “Förhandlingsteknik och kullerstensgator”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *