Första natten

Första natten och morgonträning i ny stadsdel är nu avbockad. Jag trodde det skulle känns mer, hur ska jag förklara det, “påtagligt” att äntligen byta boende. Eller ja, första natten. Kännas mer. Förstår ni? Att flytta har varit en jävla uppförsbacke i sig, men när jag kom hem igår och kröp ner under täcket i min mjuka säng så kändes det som om det alltid hade varit så. Som om kuddarna alltid hade legat där de låg, som om doftljuset med svag bomullsdoft i fönstret alltid hade varit tänt. Som att promenaden från tunnelbanan alltid hade gått där den gjorde just igår. Och det känns bra. På samma sätt som byte av gym känns bra. Jag tror jag och Sats Signalfabriken samt Tuletorget kommer trivas väldigt bra ihop.

Annars då? Träningen gick bra. Har haft tre vilodagar hade jädra sprut i benen i böjen. Tänkte springa långpass i slutet av veckan så tyngre böj passade därför bra i morse. Kommer börja trappa upp löpningen så smått från och med helgen pga lite nya tävlingsplaner.

Men nu hinner jag inte mer. Har en väska som måste packas klart i flyttkaoset samt ett telefonmöte innan dess. Mitt tåg går om 3 timmar och sen väntar 2 dagar i Malmö.

Skriver mer om vad som händer nere senare idag.

Hej på er!

53

6 svar till “Första natten”

 1. Välkommen till Sumpan! Det är fint på många sätt! Massa bra ställen att ta ett glas vin på och bra motionsområden 🙂
  Hoppas du kommer att trivas!

  • Hej Noora! Vad kul att du skriver! Tack så mycket, jag tror också det. Gillar ju Sumpan väldigt mycket! 🙂

 2. Sumpan?! Grymt bra ju! Bott där en kort tid själv och hängt där mycket genom alla år då “blåa” är mina gamla linje ut till förorten. 🙂
  Synd bara att Garbo hann stänga ner innan du flyttade dit. De som vet de vet. Hehe..

  • ÄLSKAR Garbo. Fyfan vad roligt jag har haft där!

   Tror en mellanlandning i Sumpan kommer bli hur bra som helst. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *