Första veckan i Sälen

Det har nu gått en vecka sedan jag, L och Anna kom upp till Sälen med en fullpackad bil och en själ som längtade efter fjäll, skog och nakna fötter i Birkenstocks. Efter vuxenkollot med stort V. Och det har vi fått, med råge. Även om vi har gjort mycket, så känns det även som vi inte har gjort mycket alls. Daniel och Felicia har varit uppe under helgen och hälsat på. Vi har vandrat, spelat padel och hängt ute så mycket så möjligt. Jag och Anna har gått morgonpromenader, varit nere vid älven och badat, kört YinYoga nere i Lindvallen och tränat nere på Fjällboxen. Jag har sprungit långpass upp och ner längs med mittfjället runt Storfjällsgraven och kvällarna har spenderat med att antingen sitta och äta middag på en fjälltopp eller ute på balkongen.

Imorgon drar vi till Mora och springer trail längs med Bananna med Johan och Anders, på fredag kommer Angelica och nästa vecka fylls vår lilla by på med Emelie och Anna. Det är häng i gäng, fjällbullar från kyrkan vin ur koppar, sovmorgnar och svettiga träningspass. Och jag älskar varenda minut av det. Jag trivs väldigt bra i vårt lilla krypin i Tandådalen som vi har hyrt i 4 veckor. Jag har landat i hur dagarna börjar, med kaffe och minst 30 min mys i sängen innan uppstigning. Jag älskar regnet som drar in över fjälltopparna och hejjar glatt på alla jag möter när jag springer längs med stigarna.

Tempot dras ner, uppdateringarna blir färre och alla måsten blir färre.

Sommarlov at is best.

15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *