Fredag

Hello från låtsas-karantänen. Ja, jag kallar det för det då vi svenskar överdriver karantängrejen något. Nu pratar jag om de som inte har symptom och “lever på som vanligt”. Vi är begränsade ja, men sitter vi i karantän? Nej. Vi rör oss fritt, åker kommunalt och handlar i matvarubutikerna. Det är inte karantän.

Om det är rätt eller fel är en annan femma. Jag personligen hoppas och tror att Sverige gör rätt.

Vår skidresa nästa vecka är av förklarliga skäl inställd, även vår weekendresa till Italien samt min överraskningsresa. Det suger. Men, det hade kunnat vara värre. Tro mig. Tänk er detta scenariot – Coronatider i höst när jag mådde piss.

Haha. Herregud.

Jag skrattar för det är en sådan horribel tanke.

Så jag klagar inte. Jag försöker i alla fall inte det. Trots ekonomiskt kaos och ett land i hysteri.

Med det sagt så går vi över till ett lite roligare ämne. Det är fredag och jag ska alldeles strax ge mig ut och springa intervaller på Sundbybergs IP. Var ute och gick i 90 minuter med Natali i morse och har nu jobbat en timme samt ätit en lätt frukost. Tänker att jag fyller på ordentligt efter löpningen. Har avstämning med Maria som jag jobbar med gällande mina samarbeten och i eftermiddag ska jag spela in en ny tutorial. Sen jäklar tar jag helg och drar hem till Stina för vin och käk med henne och Carro.

Bra fredag på alla sätt.

Hörrni, trevlig helg på er.

Stay safe,

<3

59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *