Fredagsfeeling.

Jag hade bestämt igår morse efter mitt halvkassa morgonpass att inte träna idag men när jag kom hem från middagen på Babette igår så blev jag revanschsugen och när jag såg att Simon skrev i vår grupp att det skulle bli mycket överkropp packade jag väskan och ställde klockan på kvart i sex. Det var en no brainer. It was ON!


Sen stod jag där, redo 06:30 på Sats Regeringsgatan, för att köra årets sista Bootcamp med supergänget. Även om jag kom in rätt sent (för ca 4 veckor sedan) så har jag ändå hunnit få till några pass och jag är riktigt glad att jag hakade på. Vi har så jädra roligt!

Vi började med lite uppvärmning i form att shuttleruns innan vi gick på bänkpress och pullups. Här gällde det att under 10 minuter jobba upp till ett personbästa (1RM). Hör och häpna, jag fixade en rep på 50 kg – blev typ chockad själv.

Sen fortsatte vi med en cirkel av:

10 Z-press (sittande pressar)
10 Pull downs
10 Face Pulls

Därefter avslutande vi med en liten teamwod som bestod av:

10 KB swingar / 10 squats med KB

Shuttlerun

12 KB swingar / 12 squats med KB

Shuttlerun

14 KB swingar / 14 squats med KB

Shuttlerun

16 KB swingar / 16 squats med KB

Viktigt här att båda är synkade och inte sätter ner kettlebellen mellan swingarna och squatsen. Då blir det 5 straffburpees direkt.

Det var den morgonträningen och fredagfeelingen har på riktigt infunnit sig. Imorgon är det dags för långpass igen med tjejerna från SwiciLou-gruppen på Facebook.

Ha en fin fredag, kramhej!

10

2 svar till “Fredagsfeeling.”

  1. Heej! Så snygga tights du har. Hur är dessa i storlek? Har upplevt att vissa av Reeboks tights är stora i storleken..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *