, , ,

FreeMove, hummuskärlek och vin.

(Bilder tagna av Lisa Hööks.)

Ligger i sängen med datorn och plöjer lite mail, dricker grönt te och njuter av en tidig kväll. Känner nu av tröttheten från gårdagens lite väl sena kväll, tror jag gick och la mig runt halv ett. Jag, Emma, Hannah, Janne, Gunilla, Miranda, Anna samt några till satt uppe och tjattrade med ett par glas vin i kroppen. Som har känts idag, hehe. Jag är hopplös när det kommer till nya bekantskaper, stämning och vin. Blir extra kär i live sådana kvällar och får tvinga mig själv i säng då det är så otroligt roligt. Så ja, det var lite motvilligt jag vaknade och drog ut på promenad med Emma vid sju som direkt följdes av en timmes yoga och därefter frukost. Men. Som 99 gånger av fallen så är det så skönt när man väl kommer upp och efter frukosten var segheten som bortblåst.

Hade en workshop i mål-visualisering och spenderade sedan resten av eftermiddagen på rummet för att jobba (det var dock rätt bittert när solen sken och alla låg vid poolen, MEN är det nånting jag inte tummar på så är det att missköta ett ansvar man har och skjuta upp jobb. Det ska göras och ja, man gnäller lite för stunden, men i slutändan så vet man vad som är viktigt för en.)

Vid halv sex körde vi ett FreeMove pass som skulle kunna förklaras som att det sammanlänkar fysisk närvaro (såsom Yoga och annan kroppsmedveten träning) med själslig närvaro (inre utveckling genom dynamisk rörelsemeditation och fri form av dans.) Flummigt jag vet. Kort och gott – explosiva rörelser, dans, sparkar, boxningsslag, utfall, hopp och konstant rörelse i ca 45 minuter vilket resulterade i en grandios svettfest. Jag trodde inte jag skulle gilla passet alls, har ju som sagt rätt svårt för när det blir för “freespirit yumboyambo”, men det var över mina förväntningar och överraskande kul, mycket tack vare Ida (Wispen) som är grymt duktig på att förmedla energi i sina pass.

Nu har jag precis ätit middag som bestod av grönsaktstavar med hummusdipp, hake-fisk med cashewsås och färsk frukt på mördegsplattor. Ni som följer mig på instagram har ju sett några av rätterna på min story, det är riktigt riktigt bra mat. Fräsch, ekologiskt, närodlat och lagat från grunden. Vi var typ 15 personer som alla bytte till hummus till kvällens förrätt efter att en person beställde in det till förrätt till lunchen idag. Det var som släppa loss ett gäng barn i en godisbutik – folk rev och slet i beställningspapperna för att byta till hummus. Sjukt roligt.

Imorgon drar vi in till Barcelona för att besöka Replaybutiken, dra en vinlunch och så ska jag leta efter en snygg highlighter samt kaaaaaaanske ta en sväng in om Zara. Men först, en timmes löpning innan frukost. DET kommer inte vara jobbigt att gå upp för, ligger redan och laddar inför den rundan.

Nu blev det här inlägget mycket längre än vad jag hade planerat. Tanken var att dela med mig av lite bilder och skriva om FreeMove, men istället fick ni, som vanligt, en hel jävla c-uppsats om min dag. Nåja, värre saker har ju hänt. Hej och hå, kram och så.

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *