Friendcation bjuder in till jeansworkshop tillsammans med Lee


Det har gått några dagar nu sedan vårt event tillsammans med Lee när jag sitter här i Barcelona och tänker tillbaka på kvällen slår det mig vilken fantastisk grej vi har skapat. Friendcation (länk till gruppen) är en unik mötesplats där vi förenar sociala medier med verklighet, en plats där alla får vara sig själva men även något extra för en kväll. Vilket alla tjejer var i tisdags. Från att de kom till och fick ett glas bubbel i handen att de gick med en påse med splitternya jeans dinglandes i handen. Jeans som de hade fått hjälp att testa ut i sin exakta storlek, jeans som framhävde och gav en extra boost och samma jeans som Rex, vår oerhört proffsiga fotograf, förevigade i en uppriggad studio.


Det fina med denna kvällen var hur alla tjejer integrerade och gav varandra uppmuntrande tips samt hjälpte varandra under kvällen. Hur samtalen flöt på kring bordet och hur skratten avlöste varandra. Sånt får mitt hjärta att nästan explodera och jag blir så oerhört stolt över våra tjejer, vårt nätverk, våra samarbetspartners men också mig och Louise.

Att få samarbeta med Lee och sätta ihop en sådan kväll är oerhört häftigt. Inte nog med det så är vi även med i en kampanj i Elle (finns här!) Hur jädra galet är det? Nyp mig. Är det verkligen jag? Hur hände det här?

Jag har som jag skrev i mitt förra inlägg gällande samarbetet vuxit upp med Lee och har en historia med varumärket. Att de nu kommer igen i mitt liv är mer än välkommet och jag leker runt med min stil i takt med att nyheterna för hösten trillar in. Som exempelvis ”meckar-dräkten” jag och Louise har på mig. Hur coola var vi inte i den?


En av kvällens höjdpunkter,förutom alla snygga shoots på tjejerna, var att få prata om de olika jeansmodellerna (finns på MQ här!) som vi under ett par veckors tid har fått bära. Både jag och Louise har skapat oss våra personliga favoriter, testat runt med olika klädesplagg och skapat oss en uppfattning om passform. Det gjorde workshopen extra rolig att hålla och gensvaret var väldigt positivt. Jag blir genuint glad och ja, lite rörd, av att tjejer kommer till mig och vill ha råd och hjälp med sin stil. Jag kan fortfarande känna ”men jag? Fråga någon som kan mode..” Jag vet, det är dumt – men jag ser ju mig inte som något modeorakel. Jag vill ju bara att alla ska känna sig snygga och coola i det man bär. Det är vad mode handlar för mig. Inga regler, inga pekpinnar.

Kvällens middag (som var rejäl) serverades av Ljungrens och vi fick avnjuta både vårrullar, sashimi, sushi, dumplings och kimchi. Det är viktigt med mycket mat och framförallt – goda drinkar. Vilket Bella stod för. Kvällens drinkmeny bestod av bubbel, Moscow Mule och Passionsfrukt mojitos.

Stort tack till alla tjejer som kom samt Maria och Bella från Lee för väl uppstyrt event. Det här får vi göra om, tycker ni inte?

0

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *