FRIENDCATION – explore new things & new places with new people.

“Vi vet att det finns ett behov, en hunger och en nyfikenhet att träffa nya vänner. Sociala medier har fört oss samman, det är där har vi mittpunkten – en plats att mötas och bryta isen för att sen lättare ta steget och våga vidga sina vyer.”

Så beskriver jag och Louise vår facebookgrupp “Swicilou Friendcation” som på ett halvår har växt och formats till något med så mycket själ och värme. Jag minns när vi bjöd in till vårt första frukostevent i somras och vi sa till varandra att vi är glada om det dyker upp minst 6 personer.

Det kom 50 tjejer och vi fick stänga anmälningarna när de nådde 120 stycken. 

Vi insåg där och då att intresset, hungern och framförallt behovet fanns för nya bekantskaper och sätt att mötas. Sedan dess har det rullat på och gruppen växer för varje dag och har just nu över 1200 medlemmar. Vi har hunnit med flertal frukostar, en Beauty Dinner med Swiss Clinic, Staycation på The Winery Hotel och såklart en hel drös av träningsdejter och helg-löpgruppen som efter 2 månader fortfarande håller i sig.

Stämningen i gruppen är oerhört fin och alla tjejer peppar, delar med sig av sina erfarenheter och öppnar upp sig när de behöver hjälp eller vill veta mer om något. Det stäms dejter, säljs kläder och ämnen mellan himmel och jord diskuteras. Jag blir varm i kroppen varje gång jag går in och svarar på något eller läser något som har skrivits i gruppen. Det finns en helig “sistah-code” att det som skrivs i gruppen stannar i gruppen och kanske är det just det som gör den så fin. Att man faktiskt vågar dela med sig. Det sänker trösklar och prestigelöst låter människor som aldrig innan möts att sammanstråla. Alla på samma villkor alla med lite olika intressen, bakgrunder och framtidsdrömmar.

Vi tror så mycket på vårt koncept FRIENDCATION och jobbar stenhårt med att utveckla det och ta det till nästa nivå. Det är mycket jobb, men jag ser det som välinvesterad tid för det som kommer ut av det är fantastiskt. Sociala medier har fört oss samman, det är där har vi mittpunkten – det är vår mötesplats där vi bryter isen, skapar intresse för att sen lättare våga vidga sina vyer och mötas i verkliga livet.

Jag vill med detta inlägget rikta ett stort tack till våra samarbetspartners som tror på vårt koncept, till alla fantastiska tjejer i gruppen men framförallt till min fantastiska sidekick och partner Louise. Det här gör vi bra, och när man gör något bra – då ska man få beröm. Så all beröm till oss. Vi tror stenhårt på 2018 och är väldigt stolta över det vi gör. Alla möjligheter och planer som ligger i pipen gör mig alldeles pirrig och förväntansfull.  Ser så framemot vår  AWn på Restuarang Art den 1:a februari med 30 härliga tjejer från gruppen och vår nästa Friendcation – träningsevent nere i Malmö den 10:e februari som vi kommer göra tillsammans med Reebok Nordics och Malmö Live som går in som samarbetspartners. Och såklart: 35 taggade tjejer.

Det är aldrig försent att träffa nya vänner och testa nya saker eller finna nya intressen. Låt inte er inte begränsas och missa chansen bara för att ni inte finner tillfället eller vågar. Vi är fler som sitter i samma sits och livet blir lite roligare när man ger sig hän.

Kram <3

9

2 svar till “FRIENDCATION – explore new things & new places with new people.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *