,

Friendcation goes runcation.

 

Det är helt fantastiskt att se hur vår Facebookgrupp “SwiciLouFriendcation” växer (passerade 500 medlemmar imorse!) och hur tjejerna i gruppen stämmer löpdejter, vindejter och diskuterar allt mellan himmel och jord. Blir så otroligt glad av gemenskapen som växer fram.

Extra roligt är det att även jag har fått till två träningsdejter i veckan.  I torsdags hade jag en löpdejt på Sportpalatset med Mitra. Vi träffades vid sex på morgonen och körde intervaller. Så mycket roligare att köra två istället för att själv nöta 2 minuters tempointervaller i 45 minuter. Och nu är jag nyss hemkommen från en löprunda med dessa två härliga tjejer. Mötte upp Astrid och Cajsa tidigare ikväll och körde en lugn och härlig löprunda runt Brunnsviken. Stannade klockan på 14 km och kände mig så glad. Glad över att slippa springa rundan själv då jag inte alls var pepp på en längre runda själv ikväll, glad över att vi hade så trevligt och att man kan ha utbyte av människor som man aldrig har träffat förut och glad över att jag inte fick åldersångest då Cajsa var 10 år yngre än mig. Tanken slog mig att jag skulle fylla trettio nästa år och hon precis hade tagit studenten.

MITT LIV RUSAR FÖRBI!

Gråa hår. Snart medelålders. Röven klappar ihop.

Anyways. Friendcation. Vilken jävla grej ändå. Men vill ni veta något riktigt häftigt? Vår staycation helg på The Winery Hotel är uppe i 16 bokningar. Hur coolt? 16 tjejer hittills som vill spendera helgen med oss på ett hotel i Solna. Dricka drinkar, träna, käka tvårättersmiddag och bara ha en helt fantastisk helg. Det kommer tjejer från Göteborg, Malmö och andra delar av Sverige. Till och med ÅLAND! Den ni. Det är så otroligt häftigt att jag vet inte vad. Längtar så till Oktober. Pepp hepp!

Nej nu måste jag packa klart. Hej!

9

2 svar till “Friendcation goes runcation.”

  1. Haha åh!! BRA att du inte fick det! Jag tänker ju att du bara är några år äldre men ändå så mycket mer klok, erfaren och självsäker. Så kul för mig att få hänga med sådana som er, lär mig massor ju!! Hoppas vi får till en runda snart igen 🙂

    • Vad härlig du är! TAck! Och detsamma, alltid lika härligt att känna ett utbyte av sitt sällskap! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *