Friendcation inleder samarbete med Resia Sverige!

 

Jag är så glad att jag inte kan sitta still just nu. Men jag ska försöka sammanfatta detta i ett inlägg innan jag måste gå ett varv för att lugna ner mina glädjefnatt i kroppen.

Nu är det äntligen officellt att jag och Louise teamar upp oss med Resia (läs mer om detta på deras blogg här) och även blir deras nya reseprofiler. Detta innebär att vi kommer ta vårt koncept Friendcation till nästa nivå och utveckla vårt fantastiska nätverk. Fler äventyr ska styras och tillsammans kommer vi upptäcka nya platser och skapa nya minnen.

Vi är så oerhört glada att inleda detta samarbetet med ett företag som tror på oss och vårt koncept. Det finns ett ökat intresse för resor i nya sällskap och vi tror på att sänka trösklarna och skapa prestigelösa möten mellan människor som aldrig tidigare har träffats.

Som jag sa in en intervju i ett större magasin som kommer ut i mars (hoppsan hejsan!) så har jag själv breddat min umgängeskrets via detta nätverket det har även gett liv åt löpgruppen som jag och många andra längtar till varje vecka. Jag är så stolt över projekt som bara har växt och utvecklats till något som vi är så oerhört stolta över och jag ser alla tjejer som är med i gruppen som mina vänner. Våra vänner. Allas vänner.

Jag har alltid vetat att jag skulle jobba med resor på ett eller annat sätt. Det är därför jag utbildade mig till resekonsult och aldrig har känt mig stressad över att jag bytte bana efter mitt år i Marrakesh för några år sedan och lämnade resebranschen. Jag visste någonstans att jag kommer återkomma någon gång i livet att skapa och utveckla ett arbetssätt som innefattar just det jag älskar mest i livet (förutom syltkakor, svett och min kille) vilket är att just resa och framförallt – att dela med mig av mina resor och göra det med människor jag tycker om.

Nu händer det, allt hårt slit mynnade ut till detta, och vi är inte på långa vägar klara än! Snart släpper vi även vår första resa tillsammans med Friendcation & Resia. Håll koll i gruppen här. Hej!

17

4 svar till “Friendcation inleder samarbete med Resia Sverige!”

  1. Oj vad det händer saker för dig nu! Ska du flytta din blogg, såg något om det på IG? !

    Glad för din skull, kram / K

    • hej! tack snälla! 🙂

      Det är ännu oklart om jag kommer flytta min blogg, har två erbjudanden men det är en del grejer som måste redas ut och jag har ingen stress. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *