,

Friendcation & Resia fortsätter samarbetet 2019!

 Sitter på tåget hem från Göteborg och ler för mig själv. Det känns som om jag skulle kunna springa ett maraton nu, så stark eufori fyller min trötta kropp. En del av mig vill luta mig tillbaka i stolen, stänga ögonen och vakna upp i Stockholm igen medans en annan del av mig rider på vågen av lyckan och spänningen av vad som idag planerades i Göteborg.

Jag k a n inte sova nu. Det spelar ingen roll att jag kommer vara hemma efter 12 inatt. Det är nu jag vill skriva, jobba ikapp det som jag pausade under dagen för att ta det här mötet och läsa in mig på drömdestinationer, restauranger och äventyr. Livet är för kul och som jag sa till Lina och Cornelia, jag blir alldeles matt av tanken på att inte hinna med allt jag vill göra. Som vi vill göra.

Det har som sagt varit en lång dag, vaknade i sex och började riva av jobb ganska så direkt. Jobbade undan det mesta under förmiddagen och begav mig därefter till Göteborg där jag mötte upp Louise. Vi tog en sen lunch i solen, yrhönan lyckades tappa bort linsskyddet till kameran (inte jag, den andra hönan) och därefter tog vi oss bort till Resias huvudkontor där vi fick träffa hela kontoret samt de personer som bland annat jobbar med oss och Friendcation. Därefter var det dags för workshop med Lina och Cornelia där vi satte ramen för 2019, bollade idéer, resmål och förväntningar inför nästa års samarbete. Kvällen avslutades med en tidig middag på magiska Pigalle där Felicia som var i Göteborg och utbildade tjejer i att göra magiska bryn anslöt.

Det var så surrealistiskt när vi satt där i konferensrummet, både jag och Louise har drömt om att på något sätt jobba med resor så länge vi kan minnas. Jag minns att jag tänkte när tog min examen som Internationell Resekonsult att jag aldrig skulle hamna på en resebyrå vilket jag inte gjorde. Det var liksom inte det jag ville med livet vilket resulterade i att jag bytte bana efter 2 år i resebranschen och formade istället min framtid till där jag är idag, och till att återkomma, på ett litet otippat sätt tillbaka till resorna.

Jag är så tacksam för att ha ett jobb som tillåter mig att jobba med detta vid sidan och att vi tog steget den där kvällen för ett år sedan när vi skapade Friendcation.

Nu ser vi framemot att släppa julresan till Krakow..och såklart 2019 resmål, något säger mig att det kommer bli en händelserik tid framöver.

Här kan ni läsa mer om Friendcation:
Resia inleder samarbete med Friendcation
Friendcation i Aftonbladet
Friendcation i ELLE
Frukostevent med Friendcation
Aktiespararkväll med Friendcation
Vårt första staycation på Winery Hotel
Vårt andra staycation på Clarion Malmö Live
Friendcation i Tel Aviv
Friendcation i Tel Aviv 2
Friendcation i Tel Aviv del 3
Friendcation x AW på Restaurang Art
Friendcation x Swiss Winter BeautyDinner
Friendcation x Tjejmiddag Syster P

Och här kommer ni till gruppen på Facebook.

Tack för idag Resia, det var som alltid ett nöje. <3

0

0 svar till “Friendcation & Resia fortsätter samarbetet 2019!”

  1. Tack söta du för ditt fina inlägg, vi är så glada över att jobba tillsammans med så proffsiga, drivna och härliga tjejer som ni?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *