Friendcation x Mountain Retreat 2020 ÅRE

Nu är nästa års resa äntligen ute och vi är så oerhört taggade på att dra upp till Åre den 2 – 5 januari! Det är verkligen en resa som kommer innehålla extra allt. Alltså nej, jag tror inte ni förstår, Louise och jag har jobbat stenhårt på att maxa upplevelserna och det man får är värt det dubbla priset, vilket vi såklart är glada över då vi har grymma samarbetspartners med oss i ryggen.

All information om resan hittar man inne på Friendcation FB-sida (klicka här). Man måste vara medlem i gruppen och det är först till kvarn som gäller.

”Vi kommer öppna upp helgen med en IceBreaker ni inte vill missa, välkomstmiddag och 3 ljuvliga nätter på Holiday Club där man också har tillgång till gym, bad och bastu. Vi ska snöskovandra (för att det gör man i snön) OCH hör på detta – SKOTERTUR med fika! Är det fint väder så åker vi upp till toppen. På Fredagen är det lite fri aktivitet: för dem som vill åka skidor löser man det själv och för alla andra finns det yoga och isvaksbad på schemat innan man kan sluta upp med skidåkarna på afterskin. Åre är fantastiskt och med hjälp av våra vänner på plats ska vi se till att ni får uppleva lite av allt. I vanlig Friendcation-anda kommer det lite överraskningar. (förhoppningsvis inte i form av regn, men vädergarantin ingår ej) 😉 Hur som, en helg vi sent ska glömma! Sa vi att alla som bokar får en julklapp av oss garanterat kommer till användning på resan.”

Men ni som har varit med på våra resor tidigare vet vad man har att vänta sig. Och det finns en anledning till varför våra resor säljer slut så fort. Det är pangresor och vi lägger ner hela vår själ i dem. Jag är så oerhört stolt över vad vi gör. Framförallt att vi bejakar våra outdoorsjälar och satsar på mer Sverigeäventyr.

Ses i Åre!

29

3 kommentarer

  1. Ett tips till nästa Åre resa, hyr The villa och fyll det m härliga tjejer. Ät och häng på Copperhill, åk skidor och spa.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *