Friendcation x ART

Wow! Jag vet inte om det är på grund av de ihärdiga timmarna jag var lagt i bassängen denna månaden eller energin från gårdagens PANG-kväll med Friendcationgruppen som fick mitt simpass imorse att bli ett av mina bästa. Men en sak är säker – jag kommer aldrig aldrig någonsin ångra all tid och energi vi lägger ner på att få Friendcation att utvecklas och skapa möjligheter till helt fantastiska events med dessa underbara tjejer.

Igår var det dags för afterwork på Restaurang ART som ligger på Döbelnsgatan passar perfekt för en livlig men ändå intim tjejmiddag. Vid 18:00 hade alla tjejer trillat in och sedan rusade bokstavligt talat timmarna förbi för helt plötsligt var klockan nio och vi var tvungen att runda av för helt enkelt komma hem och sova. Visst går det at bränna på nu när det är så mycket roligt som händer men det är desto viktigare att hålla på sina rutiner och inte börja rucka på sömnen.

Några av tjejerna satt kvar när vi gick vilket jag tycker är så roligt, att kontakter knyts och fortsätter på egen hand är precis det vi vill med gruppen.

Stort tack till restaurang ART för den fantastiska  5 rätters avsmakningsmeny med tillhörande bubbel som vi fick ta del av. Vi var alla jäkligt nöjda med både grym service och riktigt goda smaker.

Jag var så uppe i alla samtal med tjejerna så jag glömde helt av att ta bilder på gänget men hey – det betyder väl att jag befann mig där och då, i nuet, och var högst närvarande. Haha..eller..allt finns på stories. Alltid på stories. Älskar stories! Hej! 😉

Hej!

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *