Friendcation x Bokenäset

Tänk dig att du att svänger ner mot havet, stiger ut bilen och slås av salt havsluft, varm bris och vind som viner mellan träden. Havet nedanför de små stugorna glittrar och man kan se ett gäng kajaker komma emot den lilla bryggan nedanför hotellet. Landskapet är stilla men ändå full av liv. Du tar din lilla övernattningsväska och går upp mot huvudbyggnaden. Det är tjejer överallt, du börjar räkna men tappar snart räkningen. Det är nya ansikten överallt och du letar efter det ansiktet du memorerade från profilbilden på Facebook. Du ser henne vid fruktbordet som är framdukat. Ni hälsar och får era nycklar. Skrattandes bestämmer ni vem som tar vilken sida av den stora fluffiga dubbelsängen i rummet med fönstret ut mot havet. Du är förväntansfull inför dina två dagar med Friendcation. Med 30 tjejer, många vars du aldrig har träffat förutom. Det börjar nu. Två dagar fyllda med god mat, träning och aktiviteter både på land och till havs.

Vad du inte vet är att det är början på någonting alldeles unikt, en gemenskap och tillhörighet. Det är vad Friendcation handlar om och jag blir lycklig ända in i själen varje gång vi får chansen att släppa en ny resa. För det innebär en ny chans för dig som inte har kommit med på de förra resorna att hänga med på en riktig unna-dig helg. En helg där du är i fokus.

I oktober kommer vi ta över Bokenäset i tre dagar. All information finns i gruppen (klicka här för att komma till den) på Facebook och som alltid så ska man inte vänta för länge med att boka då platserna tar slut fort.

Bokenäset ligger i hjärtat av Bohuslän och vi har tillsammans med Linnea som jobbar på detta fantastiska ställe sytt ihop ett program som jag gav namnet (kände mig lite GBG-käck) “Räksafari på Västkusten”. Ja, det ger ju en liten hint om vilken typ av Staycation detta kommer att bli. Men jag kan lova att vi kommer röra på oss en del, umgås, äta gott och testa på saker många av oss aldrig har testat förut.

Så vad säger du? Är du redo? För imorgon släpper vi bokningen!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *