Friendcation x HM

Women Empowerment är inte bara ett trendigt ord utan något vi anser att man ska ta action på. För ska sanningen fram så är klimatet mellan kvinnor idag otroligt tufft, men vi tror att desto mer vi lyfter och hjälper varandra desto mer kommer vi själva boostas av handlingen och må bättre. Därför är detta samarbetet som vi gör tillsammans med H&M hållbara Loungewear kollektionen klockrent. Vi pitchade in en temavecka i Friendcation som startar imorgon och där vi bland annat kommer diskutera Livsboost och Women Empowerment som ligger oss väldigt varmt om hjärtat.

Är du ännu inte med i Friendcation så blir du det här

Min hoodie med Yrsa tryck finns här och byxor här. Louise tröja hittar ni här och mina shorts här samt t-shirt med Yrsa tryck här. Och slutligen hittar ni tofflorna här.

För mig är Women Empowerment att kunna ge och ta, stötta andra kvinnor samt att vara sann mot mig själv. Det är oerhört viktigt att jag vågar ta ställning och stå upp för det jag tror på. Jag vill ta plats, jag kommer ta plats men samtidigt vill jag ge plats och uppmuntra kvinnor att jobba tillsammans iställer för mot varann. Världen är stor nog för oss alla och genom alla event och resor med våra fantastiska medlemmar i Friendcation så vet vi att det finns så otroligt många där ute som inte missunnar någon annan att leva ut drömmar, våga vara svag, annorlunda, sig själv eller hur man nu vill vara i alla olika skepnader. Men framförallt så vill jag inte tumma på vem jag är.

“Just be more you, thats the solution” står det printat på en av tröjorna i Loungewear kollektionen från H&M senaste samarbete med Yrsa Daley-Ward. Jag vill inte vara någon annan, jag vill vara mer Joanna.

49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *