FRIENDCATION x I AM YOUR SISTER

Att ta fram denna t-shirten tillsammans med I AM YOUR sister föll sig som en självklarhet och med det fortsätter kraften i vårt systerskap växa i att vi finns där för varann. Vi är stolta över att använda vårt nätverk Friendcation och sprida ordet om Alla kvinnors hus dit även vår vinst går till och framförallt i kraften av att man aldrig är ensam.

Vi kommer bära den här t-shirten med stolthet men framförallt med den kraft som vi vill att varenda kvinna ska få chansen att känna. För det är ingen självklarhet. Det är ingen självklarhet att känna sig trygg och stark. Det är ingen självklarighet att känna tillhörighet. Låt oss tillsammans göra det lättare att känna just det. Tillåta oss själva men även kvinnor i vår närhet att känna just det. Är man dessutom med i Friendcation så kommer man få köpa den till ett något lägre pris. Tänk så häftigt när vi alla går runt med denna? PWR.

Friendcation grundades av mig och Louise med syftet att föra kvinnor samman. Här bryter vi isen, sänker trösklar och låter ingen missa möjlighet att träffa nya människor och uppleva nya platser för att man inte vågar eller saknar tillfälle. Sakta men säkert har Friendcation växt till en armé av systerskap. Med snart 14.000 kvinnor lever och smakar vi på livet med stor aptit. Drömmer stor, delar det sköra, hejar på och hyllar våra olikheter som någonstans ändå leder oss till samma plats. Internet är vår mötesplats men det är när vi ses i det verkliga livet som magin verkligen sker. Vi anordnar resor, events, workshops – möjligheter för andra kvinnor att utöka sitt nätverk.

“Vi vill skapa ett bättre klimat bland kvinnor.”


Att samarbeta med I AM YOUR sister föll sig som en självklarhet och med det fortsätter kraften i vårt systerskap växa i att vi finns där för varann. Vi är stolta över att använda vårt nätverk till att sprida ordet om Alla Kvinnors hus (dit även vår vinst går) och framförallt i kraften av att man aldrig är ensam.

“Sister-kollektionen är ett statement och ett sätt att visa uppskattning och inspirera. Med vår ambition att skapa kläder av hög kvalitet som du både kan fungera och se bra ut i känns kopplingen till Joanna, Louise och deras Friendcation helt självklar.”

Friendcation jobbar helt ideellt med detta och en del av den vinst som I AM YOUR sister får ges till Alla Kvinnors Hus – en organisation som tillhandahåller hjälp och skyddat boende till kvinnor som utsätts för våld i nära relationer. Genom samarbetet med Friendcation och T-shirten vi tillsammans har tagit fram, hoppas vi kunna bidra ytterligare till Alla Kvinnors hus fortsatta arbete. 

Vi skapar en plats att tillåtas, en plats att vara precis den kvinna man vill vara. Hur mycket, hur lite och precis på det sättet man själv vill.

T-shirten finns här

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *