, ,

Friendcation x Terreno Toscana

 Minns ni vår första Staycation? Vi hade den på The Winery Hotel i Solna vilket blev en succé. Detta ledde till att vi fick vara med och testa deras vinbord i december (läs mer om det här), fördjupade samarbetet och blev ännu mer intresserade av vinproduktion och framförallt deras egna nere på deras vingård Terreno i Toscana.

Nu kan jag och Louise äntligen dela med oss utav vad vi har jobbat med de senaste 2 månaderna. Tillsammans med Resia kommer vi anordna en resa i oktober ner till The Winery Hotels vingård Terreno i Toscana. Det är helt fantastiskt att kunna gå LIVE med detta och att detta är vår allra första utlandsresa. Vi nyper oss båda i armen och ser så framemot att göra detta tillsammans med ett gäng härliga tjejer från Friendcationgruppen.

Den 6e oktober – 9e oktober kommer vi spendera nere i ett soligt Toscana bland vinrankor och helt fantastiska vyer. Terreno ligger ca 30 minuter utanför Florens (som kommer besökas under en av dagarna). Vingården är lantlig och oerhört mysig med små hus som tillhör vingården där man bor och kvällarna spenderar man ute på terrassen med vingårdens egna Chianti Classico i glasen. Och såklart god mat. Herrejäklar vad jag längtar efter det italienska köket.

Jag tror, eller nej, jag vet att detta kommer bli en helt fantastisk resa. Vi har valt att inte sätta någon etikett på den då det inte är en träningsresa, shoppingresa, yogaresa eller mat och vin resa. Det är en mix av allt. Vill man träna så gör man det, vill man shoppa, dricka vin och sova halva dagarna så gör man det. Vill man vara koppla ner och spendera dagarna med att läsa och gå promenader för att sedan hänga med resten av gänget gör man det. Jag kommer springa, läsa, lära mig mer om vin samt trakten och umgås med tjejerna dessa dagarna. För det är sånt jag tycker om. Och det är just det jag älskar med Friendcation – att man får vara precis som man vill/den man vill och tycka om olika saker men det finns en plats för alla oavsett.

Mer info om resan finns i gruppen här. Resorna kommer endast släppas i gruppen vilket även gäller för alla andra event som gör och kommer göra längre fram.

Det finns bara ett problem med det hela och det är att det endast finns 14 platser och något säger mig att de kommer gå åt då bokningen öppnar idag. Häng på låset tjejer, nu bär det av!

11

5 svar till “Friendcation x Terreno Toscana”

  1. Låter som en helt underbar resa!
    Jag blev så inspirerad av dina Hongkong-inlägg och bokade en weekend i vår. Så önskeinlägg nu är en Hongkong-guide!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *