FRIENDCATION X URBAN DELI MATSTUDIO

Det slog mig vilken ynnest det är att kalla en kväll som denna för mitt jobb. Idag kickade vi igång vårt nya koncept tillsammans med Urban Deli, som går in som ny partner till Friendcation olika events. Under tre kvällar framåt de kommande 6 veckorna kommer Friendcation erbjuda en intim matupplevelse i Urban Delis matstudio. Alla kvällar har en egen inriktning men gemensamt för dessa kvällar är att vi träffas, lagar mat och äter samt dricker gott. Det är en litet gäng, vi har egen kock och fokuset ligger på matupplevelse samt nya erfarenheter.

Kvällens tema var ostronöppning och tillagning av Urban Delis signaturrätt – den koreanska råbiffen. En rätt som jag samt många andra har velat haffa receptet på. Men till och med idag, med min charm och list, höll kocken sin hemlighet för sig själv. Och tro mig, jag försökte.

Det blev en riktigt härlig kväll med mycket skratt, god mat och dryck. Ostronen var magiska, råbiffen fick oss alla att sucka av välbehag och när efterätten kom in var det som att luften gick ur oss alla. Skulle vi orka..? Klart. Det finns alltid plats för lite choklad med brynt smör.

Tack för ikväll tjejer och framförallt – tack Urban Deli för en oerhört lyckad kväll. Vi ses snart igen!  

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *