Friendcation

Friendcation grundades av mig och Louise sommaren 2017 och har sedan dess etablerat ett starkt varumärke och gemenskap som bygger på att våga utmanas, knyta nya vänskapsband och utvecklas som person.

Friendcation är en grupp för tjejer där vi prestigelöst låter nya bekantskaper baserat på intressen växa fram. Vi anordnar allt från events, träningsdejter, Staycations, föreläsningar, AWs, frukostar och resor. Allt som skapar tillfällen för nya människor att mötas i olika sammanhang i och kring nya upplevelser. Allt i en stor härlig mix av allt vi tycker om här i livet.

Gruppen på Facebook är vår digitala mötesplats men det är bara början – här bryter vi isen, sänker trösklar och låter inte någon missa en möjlighet att träffa nya människor bara för att man inte vågar eller inte hittar tillfället.

Resor som har gjorts är bland annat: Vinterexpedition till Övertorneå, Vinresor till Terreno i Toscana och Weekend till Tel Aviv. Utöver detta så har vi årligen arrangerat minst 2 stycken staycations i Sverige.

Utöver detta så åker jag och Louise på egna reseuppdrag för olika destinationer och skapar reseguider. Nästa destination är Malta.

Länk till gruppens Facebookgrupp


Mer om Friendcation:
Resor Friendcation har producerat
Artikel Aftonbladet
Hallins Reseblogg
Resia
Friendcation x Lee
0