Frukost med Lindex & Cancerfonden

Som jag skrev i föregående inlägg så hade Lindex tillsammans med Cancerfonden bjudit in mig och ett par andra härliga tjejer på frukost för lansering av det nya rosa bandet som Bea Szenfeld har designat. Jag kände att detta verkligen var något jag ville gå på och tackade ja trots att det var lite stressigt på morgonen då jag 2h senare skulle vara på flygplatsen. Men det gick, allt går med lite planering.

Lindex har samlat in över 100 miljoner till Rosa Bandet och jag tycker att det de gör är oerhört fint. Att betona denna kampanjer som de alltid gör med speciellt framtagna kollektioner samt försäljning av smycke och band i sina butiker är helt rätt. I år kommer Lindex donera 10 procent av försäljningspriset på utvalda accessoarer till cancerforskning, bland annat det fina guldsmycket som jag visade i mina instastories samt en tygpåse som jag lyckades glömma. Såklart.
Nina, jag och Maria tänkte väldigt lika imorse när vi klädde på oss. Vad är det de säger..great minds think…?
Jag bär mitt band med stolthet och ger ofta bidrag då cancer är något som har drabbat mig och min familj väldigt hårt då familjemedlemmar har gått bort. Det betyder väldigt mycket för mig och jag lyfter men än gärna denna typen av initiativ i mina kanaler.Det var en riktigt trevlig frukost där Pål Svensson lagade frukost åt oss och vi fick en inblick kring hur samarbetet med Rosa Bandet har utvecklat sig.

Jag fick tyvärr avlägsna mig efter en knapp timme men hann prata med någa av tjejerna samt äntligen få träffa Angelica. Vi har stalkat  varandra på Instagram ett tag så det var roligt att äntligen ses.
Tack för en trevlig men framförallt viktig frukost Lindex och Cancerfonden, vi ses snart igen.

0

0 svar till “Frukost med Lindex & Cancerfonden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *