,

Frukost på VASS, fotobås på AWB och speedlunch på SpoilConcept.

Igår förmiddag hängde jag med dessa med fab ladies och gjorde stan. Det var en studie i effektivitet om jag får säga det själv. Dagen började som vanligt okristligt tidigt med att jag cyklade en timme och rev av någon timmes jobb. Galopperade sedan ner till VASS PR där Isabel stod givakt utanför porten. 10 poäng för punktlighet! Intog en sen frukost (allt efter 09:00 är sent och i princip lunch för mig), snicksnackade med tjejerna på byrån och förälskade mig i…
..DESSA glasögonen. Hallå? Jag fyller år snart (igen!)
Samt denna paletten från Zoeva Cosmetics som jag planerar att lägga vantarna på.

Sen bad jag Isabel ta en bild på mig då jag kände mig som en cool brud i min nya blus som överraskande nog är från Gina Tricot. Den såg man inte komma.


Efter en stund gick vi vidare till AWB  som levererade min framtida skinnjacka och en riktigt drömmig kollektion från AÉRYNE. Dessutom hade de en fotobås med extremt bra ljus vilket resulterade i inte bara en utan två små sessions. Konstaterade att vi borde jobba heltid med just detta: ta coola bilder i fotobås. Ren succé ju!
Ett tu och vi var tre! Petronella anslöt vår squad lagom till att dra upp till A-house där SpoilConcept sitter. Jag hittade ett par smällkarameller från Samsoe Samsoe och en väska från Baum Und Pferdgarten som jag lite kände att min garderob hade behövt. Jag har ju som sagt inlett en helrenovering gällande min garderob och rensar i princip ut vilket jag kommer sälja på vår Friendcation bloppis nästa helg. Därav det nästintill hysteriska shoppingsuget jag känner just nu.

Åt en lätt lunch, vinkade av tjejerna och tog sedan bussen hem igen för att sätta mig och jobba igen fram tills tidig kväll där jag gav mig ut på en löprunda med Kenth. Resten av kvällen spenderade jag i soffan med Calle och Bonusfamiljen. HUR kan jag ha missat denna briljanta serie? Jag och Calle pratade om det igår att vi båda har varit rätt skeptiska och inte trott att den skulle vara så bra när alla har hyllat den till skyarna, men tji fick vi. Jag är helt besatt av den. Tycker Jerka är helt briljant!

0

0 svar till “Frukost på VASS, fotobås på AWB och speedlunch på SpoilConcept.”

  1. Superhärlig dag, men nu till det viktiga: du har väl hört Jerka i Fördomspodden? SKREK rakt ut på frågan om han har ångest för sitt pappiga cumface. Now that’s a teaser som heter duga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *