Frukostdejta mera!

Då jag och Louise är två sociala kompisdejt-entusiaster som gärna vill träffa nytt folk, gillar att styra roliga häng och helt enkelt dela med oss så föll det sig rätt naturligt att vi inom loppet av 10 sekunder var överens om idén att samla ihop till en frukostdejt var inte bara brilliant, den låg helt rätt i tiden också.

Jag får väldigt mycket förfrågningar om att förmedla kontakter och träningskompisar. Vilket idag ledde till att jag började fömedla ut lite dejter på min instastory. Och fick riktigt bra gensvar.

Detta ledde till att vi nu har bestämt att styra ihop en frukost med de som är intresserade av att hitta nya träningskompisar, resesällskap, vinpolare eller bara är ny i stan eller vill utöka sitt umgänge.

Oroa er inte ni som inte bor i Stockholm. Tänkte skriva ett “hitta träningsvän” inlägg till er.

Så låt oss testa, för nu är det igång. Ligger i skrivande stund 22 mail gällande frukost. På bara 1 timme! Hur galet. Jag är så pepp på att göra detta tillsammans med Louise och ER!

Hur gör man för att hänga med? Enkelt. Ni mailar mig på Swica.joanna@gmail.com sen återkommer vi med en event-inbjudan. OBS: Viktigt att ni mailar med er mail som är kopplad till Facebook så ni kommer åt eventet!

Lätt som en plätt.

Ses inom mycket snar framtid raringar!

 

20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *