FRUKOSTKLUBBEN 07:30

I morse möttes 12 nyvakna och något frusna tjejer på Café Juniper på Råsundavägen som ligger mitt mellan mig och Louise. Ett café som under åren har varit vår mötesplats och framförallt en plats där idéer gällande Friendcation har grott och drömmar har gått från tankar till ord.

Vi bestämde oss förra veckan för att avsluta året med en mysig vardagsfrukost innan alla skulle till jobbet. En sorts wrap-up för året som skulle ge en liten hint för kommande år. För lokala event runt om i Sverige men även Stockholm är i planering och vi vill såklart även lyfta vårt område, Råsunda/Sundbyberg som vi gillar något oerhört. För er som inte vet så har vi en löp och promenadgrupp varje tisdag och jag kommer på sikt när det blir varmare ute erbjuda löpcoaching på IP:n eller runt sjöarna. Löp och promenadgruppen så som frukosteventen är fria, eller ja, till självkostnadpris för vad frukost kostar men på sikt kommer dessa ingå i något som kommer släppas under nästa år. Och löpcoachingen kommer vara ett tillval som kommer kosta. Men det kommer finnas något för alla nivåer.

Men mer om det då, nu är nu. Och det var oerhört mysigt att få starta morgonen med att i lugn och ro sitta och äta frukost. Extra roligt var det att det var 90% nya Friendcation-tjejer som aldrig tidigare hade varit på ett event med oss. Oerhört roligt att medlemmarna för varje dag ökar och att vi snart är uppe i 19.000 tjejer!

Det bådar gott inför 2023, hej!

17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *