Fullbokad PT & att dela sina rädslor med någon som också tvivlar på sig själv

Precis hemkommen från egen träning samt träning med en tjej som kör här med mig i Sumpan. Hon har köpt 12 PT pass med mig och vi har kört ihop nu 2 dagar i veckan. Det är så oerhört häftigt att se hur hon lyser upp när vi kör en övning hon hade svårt med i början. Eller när hon skriker rakt ut att hon inte orkar mer men ändå fortsätter och efteråt sitter kvar i gräset och nästintill ser förvånad över sin egna urkraft. Det är så jäkla häftigt att få vara med om. Att se hur hon mår bättre och känner starkare för varje vecka.

Jag har just nu 20 PT-online klienter som antingen kör månadsupplägg eller längre. De flesta av dem har köpt 3 månaders upplägg och 4 st av dem kör även fysiskt med mig här i Sundbyberg. Utöver det har jag mina 8 guldtjejer som jag tränar 2 dagar i veckan 07:10 på Kristinebergs IP. Fokus: löpstyrka och utveckling av miltempo.

Hur hände det här? Jag som inte skulle jobba som PT. Eller missförstå mig rätt. Det är klart jag skulle använda mig utav min utbildning och kunskap, men inte så här pass stort.

Idag gjorde jag även något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag sa nej till 3 PT-online kunder som kontaktade mig igår för hjälp med upplägg. Det kändes för jävligt rent ut sagt. Visst att de har säkrad plats om några veckor när jag öppnar upp för ett gäng platser igen. Men det känns ändå kasst. Samtidigt så vet jag att det inte är rättvist mot mina redan pågående klienter då de ska ha all den uppmärksamhet och kunskap de betalar för. Jag sitter med allas upplägg och finjusterar varje vecka samt har avstämningar via telefon och whats-app. Och 20 personer är max för vad man kan hålla koll på just nu. För tro mig, det är jäkligt många mailslingor och smstrådar att hålla koll på. Jag vill inte missa något eller inte vara mitt bästa jag, både som bollplank eller coach.

Och ja ni kan vara lugna, det är en punkt på min agenda i sommar. Jag måste utveckla min sajt och hitta ett mer effektivt sätt att jobba på. Jag kommer dock aldrig tumma på den personliga kontakten med mina kunder.

Att coacha dessa tjejer (och faktiskt 2 killar) har utvecklat mig mer än vad jag trodde. Det är en sådan oerhört bra tankeställare att ena dagen prata med en person som intalar sig att hon inte klarar av att köra benböj eller springa 2 kilometer för att timmen efter sitta och räkna på nya tröskelpass åt en person som kapar flera minuter på sin miltid och lägger sig under 38 minuters sträcket. Man blir väldigt medveten om att vi är olika och att vi behöver pushas och motiveras – oavsett nivå. Och jag blir dagligen mer och mer ödmjuk inför träning och hälsa. Och hur viktigt det är att få mina klienter att förstå hur viktigt det är att inte slarva med vilan och trycka på när man ska trycka på.

Oerhört kul att coacha er tjejer och killar. Och framförallt att att få lära känna er. Betyder väldigt mycket att ni öppnar upp er och delar era tankar, mål och rädslor. Jag vet precis hur läskigt det kan vara. Senast igår tvivlade jag på min egna prestation sp hårt att jag hade en klump i halsen under första delen av mitt löppass.

Men vi gör det tillsammans och då blir det bra.

88

11 svar till “Fullbokad PT & att dela sina rädslor med någon som också tvivlar på sig själv”

  1. Joanna det är så otroligt roligt att få lära känna dig med och jag hoppas vi på något vis kan hålla igång våra PT-pass i gruppen även efter sommaren. Jag är verkligen beredd att betala den lilla extra kronan för att få må såhär bra som jag gör nu. Folk i min närhet har börjat säga att jag lyser igen och det gör mig så glad och det är också tack vare dig ❤️

    • Blev så oerhört glad av att läsa detta. Ska ge dig en stor kram nästa gång vi ses, vilket blir redan ikväll. Tänk så häftigt ändå att vi aldrig hade träffats förut och nu tränar jag dig och dessutom ska på AW tillsammans med resten av gänget. DET är fint och jag är glad att jag är en del av det som får dig att lysa.

      Du är grym <3

  2. Alltså jag kommer också bestämma PT-pass när platser finns tillgängliga! Du är så grym!!!

  3. Jag tror att du är en asgrym coach!! Hade jag inte lagt alla mina pengar i händerna på en annan grym PT hade jag verkligen försökt att haffa dig!!

  4. Kul läsning! Hoppas hoppas det finns möjlighet för mig att knipa en plats när du öppnar upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *