Game show och bästisstyling på Björn Axen

Igår gjorde både jag och Louise något vi aldrig hade gjort förut. Vi hostade “Ticket to a Win” Air Show i Gamla Stan. Som jag har berättat för er tidigare så har vi teamat upp med Memento Events. Vi tror och hoppas att vi kan komplettera varandra och då Friendcation numera också fungerar som en eventbyrå så är två starkare än en. Därför kommer vissa event där vi behöver en större motor (vi är ju trots allt bara två stycken) få extra hjälp. Det är svinroligt. Framförallt inför vårt nästa event på måndag (Pre Midsummer Dinner) där vi har arrangerat ribbåtar, middag på hemlig destination och en drös med andra aktiviteter som man återfinner vid midsommar.

Jag menar, midsommar är kul så varför inte fira den två gånger? 🙂

Då både jag och Louise gillar att piffa till oss (läs: slå på stora trumman vid varje tillfälle som ges) så tänkte jag att det passade perfekt att bjuda med henne på bästisstyling på Björn Axen. Jag har klipp/färgat mig hos gänget i snart över två år och många av mina bekanta har börjat gå dit, men även många av er – vilket är kul. För de är duktiga som fasiken och det är klart jag vill att min närmsta vän ska bli behandlad som den queen hon är. Vilket ni också kan göra med er vän, syster eller mamma. Så bra grej, 2 timmar tvätt, massage, fön, styling och såklart kaffe (om man ber snällt så kan de även lösa ett glas bubbel).

Före: möt skatboet som Louise så fint kallade mig. Jag har haft håret i en hög toffs de senaste 2 dagarna pga träning och tidsbrist. Och ska jag vara helt ärlig så visste jag om att denna stylingen skulle ske så jag har bara väntat på att få bli snygg igen. Cattis klippte till min lugg, fönade upp håret i en Birgitte Bardot frisyr och ta-daa! Jag var redo för Game Show med efterföljande middag på Calle P.

Men nog om mig – kolla på Louise. Hur snygg är hon? Hon har alltid sagt att hon inte kan få volym i sitt hår. Ha. Gomman, du hade volym för ett helt land.

Hur var det att spela in Game Show då? SÅ KUL! Nu är tjejerna taggade på en ny omgång vilket det förhoppningsvis kommer bli men då kommer vi flytta in alla i studion. Eller ja, om Corona tillåter. Men det tror jag nog ska vara lugnt i nov?

Det var allt om igår. Coachade tjejerna imorse, har en nageltid efter ett utbildningswebinar med The Academy samt en poddinspelning. Sen ska jag cykla in till Odenplan för middag med tjejerna jag coachade imorse.

Hej på er!

43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *