Get the look: Feminint cool.


+ follow Joanna Swica on APPRL

Idag hade jag velat se ut exakt såhär. Möjligtvis men en kofta under jeansjackan. Men annars skulle jag inte tacka nej till att glida fram i denna outfiten. Jag är fast besluten att det är vår nu och kommer klä mig därefter. Är trött tjocka mössor, halsdukar och jackor som får mig att se ut en äventyrare på Antarktis. Märker att gult, rosa och i iögonfallande smycken återkommer bland mina kollage som jag sitter och pillar med när jag får tid över. Det är även färger och detaljer jag först tittar efter nuförtiden. Sitter faktiskt i en bubbelgumsrosa tröja i skrivande stund. Mer färg åt folket!

Jag är dock fast besluten att inte köpa något nytt fören jag har sålt av lite kläder. Tråkigt, men nödvändigt. Hej!

0

0 svar till “Get the look: Feminint cool.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *