,

Get the look


Att en sådan enkel outfit kan vara så tidlös och snygg. Jag trivs verkligen i beige och är så glad över att jag fick ärva min mammas jeans. Tänk att hon hade på sig dem när hon var 25 år gammal. Hon var en riktig hottie när hon var ung. Still is!

Då inget av det jag bär finns att få tag i tipsar jag om liknande plagg nedan.

Ett par välsittande höga blåjeans, kappa och sneaker tycker jag är den perfekta vardagsoutfiten om man är på språng men ändå vill ha en edge på sin outfit då man kan styla den på så många sätt. Du kan exempelvis lägga till en hatt, knallig scarfe, tunga smycken eller en väska med mycket attityd. Det funkar att dra över en klänning, köra jeansjacka under kappan eller hålla det enkelt med ett par strumpor som sticker ut och ett par röda läppar. Lek runt! Det behöver inte matcha eller vara “logiskt”.

Kram, hej!

0

4 svar till “Get the look”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *