Get up!

Vaknade av mig själv vid halv fyra men insåg ganska fort att jag inte kunde gå ner till gymmet så tidigt så jag tvingade mig själv att “sova” ytterligare en och halvtimme innan jag begav mig ner till hotellets gym och körde följande:

A) 10km löpning med ökning varje 2 km. Där kan man bestämma själv hur pass mycket man vill höja. Jag höjer någon procent på lutningen och fart.

B) 5 x 15 reps varv av:

Raka marklyft med hantel – jumping Squats – sumosquats- armhävningar – russians twists – bicepscurl med press – saxhopp.

C) 3 x 10 mage pilatesboll

Sen stormades gymmet av 8 gapiga amerikanska brudar i Lulemonkläder och jag kände att idag inte var dagen för tinitus.

Detta är ett svinenkelt pass man kan göra var som. Har man inte vikter att tillgå, skit i det då. Kör med kroppsvikt! Lägg in lite pulshöjade burpees istället. Och finns inte löpband så finns det alltid en mark att springa på. Eller Hur? Annars kan man alltid bestämma en kortare sträcka man kör intervaller på exempelvis 10 st fram och tillbaka med burpees i varje ände.

Dags för frukost, kör ingen periodisk fasta när jag är på vacay, kroppen är ändå ur rutin av tidsskillnaden och jag är faktiskt tro eller ej sugen på frukost. Det är faktiskt rätt skönt att pausa, har kört 3 månader nu och har trivts (som alltid) så bra med fastan. Men nu lockar pannkakorna och alla dess godsaker  hotelluppgraderingen medför.

Ha en fantastisk dag. Puss!

 

 

10

Ett svar till “Get up!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *