Glitter, glam & komfort.

Jag fick så mycket frågor gällande mitt set från Nümph som jag hade på mig i Lördags så här kommer lite fler bilder. Jag älskar set. Det passar till allt. Speciellt om de är glittriga med. Detta setet kan man ha både med sneaks och exempelvis en tjocktröja över eller som på bilden, med heels och bling bling. Det känns som att man glider omkring i en lyxig pyjamas.  Skulle kunna tänka mig denna på min födelsedag faktiskt, eller en i en annan färg. Grönt kanske?

På tal om min födelsedag. TRETTIO BARRE om mindre än tre veckor! Första året jag inte bjuder in till fest. Paniken just nu. Jag fick inte göra planer och sen blev det för sent att bjuda in. Det gör mig lite stressad. Eller..nåja, jag har surat en del OKEJ?! Det är ju det enda jag vill ha egentligen – en mastodontfylla och uppskavda tår av all dans. Nååååja. Jag har lovat att släppa det, så jag ska släppa det.

P.s Jag kommer gå ut själv om det inte blir fest. 

Hej.

13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *