Go Swica, its your birthday!

Godmorgon, klockan är kvart i åtta och jag har suttit på vår balkong och tittat ut på soluppgången med en kaffe i handen och pirr i magen sedan sju. Vi checkade in på ett magiskt boho-chick hotel igår och jag somnade samt vaknade till vågorna. Om några timmar börjar vi fira, men tills dess ska jag bara sitta här och ta in att jag idag blir 30 år och att livet är tamejfan riktigt riktigt bra. Jag är stolt över mig själv och min omgivning. Om jag känner såhär när jag är trettio, hur känns det då när jag blir 40?

Livet, jag vill smaka och känna varenda millimeter vad du har att erbjuda.

0

  1. Åh, så bra skrivet! Har nyligen hittat till din blogg och tycker du verkar så himla underbar! Är bara i mina tidiga 20 år, men känner mig väldigt lost i livet, hoppas på att ha hittat lika rätt som dig vid 30. Tack för en grym blogg och stort grattis på födelsedagen!

    1. Hej Astrid! Först och främst – välkommen hit!

      Oj..om du bara visste hur lost ja kände mig vissa perioder när ja va 10 år yngre… what?! Skrev ja precis det där? Damn. Tiden går! 🙂 MEN stressa inte och låt det vara otydligt och kringflackande. Du behöver inte veta hur livet ska levas, det tar ett helt liv att lista ut det. Kram på dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *