Gotland

God morgon god morgon godingar! Efter mycket om och men sittter vi i bilen på väg ner till Nynäshamn för att ta 11:30 färjan över till Gotland. Fick vända och hämta pumpen, tredje världskriget bröt ut och det var allmänt stressigt. I baksätet ligger en ny skönhet som ska ta mig runt Gotlands vägar och jag är så oerhört förväntansfull för dessa dagarna på ön. Har längtat efter att besöka Gotland så länge och tyvärr så blev vår resa hit förra året inställd då jag 2 dagar innan vi skulle åka över kraschade med cykeln. Men nu så. Nu jäklar! Nu kommer jag Gotland!

Planen är att få till 3 kvalitetslångpass. Jag är här för att träna och skriva. Det passar perfekt att få spendera dagarna själv då Calle ska spendera dagarna med massa IT-nissar. Kan vi ta ett par sekunder att gotta oss i det. Hihihihihi. Medan han står och pratar med konsulter i stålbågar, american dad sneakers och skjortor som är 3 storlekar för stora så trampar jag fram längs ett kargs landskap med får som bä:ar och vind i håret (har jag föreställt mig). Så ja, det är varför vi ska vara på Gotland i fyra dagar. Jag hakar på och sätter ihop mitt egna lilla träningscamp, med en golden touch då boendet är på sjyssta Novi Resort och kör en liten människodetox. Jag tänker medhavd macka i jackfickan (läs snodd från frukostbuffén), kaffe från någon liten kiosk och vind i håret. AAAH! Känner mig redan som Tove. För er som inte vet vem Tove är så är det en väldigt cool kvinna som cyklar jäkligt mycket på Gotland. Jag vill ha milslånga vägar och slit. Har dock bokat in en del sjyssta restauranger på kvällarna. Lite lyx ska man väl få ha. Vi hörs lite senare! Just ja – det första “önska rubriken” inlägget kommer efter lunch, hej på er!

24

6 svar till “Gotland”

  1. Älskar Gotland! Ska du cykla neråt Sudret och längst ut till Hoburgen? Där är det så fint, bara vinden och havet och klipporna?

    • Hej! Jag tänkte det! Det är rätt långt från Visby. Men annars kör jag ner till Klintehamn och utgår därifrån så jag får en runda på 80-90 km. 🙂 varvar långpassen med lite kortare pass som då denna turen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *