,

Grab ´n Go!

 

Kostym från H&M, tisha från Monki och sneaks från Reebok Classic

Hej på er! Sitter på tunnelbanan på väg från kontoret och fryser tårna av mig då jag bestämt skulle ha på min sneakers idag på typ årets slaskigaste dag. Är på väg hem till Mathilda för att käka middag innan jag åker hem och intar min favoritposition i sängen. Har somnat klockan nio de senaste två dagarna och jag mår kanon av de extra timmarna sömn jag får. Det är en del som händer just nu och jag vill verkligen kunna fokusera fullt ut och vara pigg. För det är liksom inte bara jobbet som ska skötas utan även träningen och ska jag jag vara helt ärligt så tycker jag det är rätt ocoolt att gå runt som en zombie för att man har varit uppe halva natten och jobbat. Det för mig är inte en hållbar livsstil och verkligen inte så jag vill leva mitt liv. Jag gillar att ha mycket för mig och ett fullspäckat schema, men det är även viktigt att kunna ha det utan att bli en rödsprängd koffein-stimmig hetsboll som simmar bland alla “måsten” enbart för att överleva.

Så hur har dagen varit? Vä l d i g t bra! Började med att springa tröskelpass vid kvart i sex (fördelen att somna nio, ni ser!) innan jag snabbt svidade om hemma och begav mig mot Haymarket tillsammans med Louise för morgonmöte med en (förhoppningsvis) stor samarbetspartner. Därefter satt jag kvar och jobbade en timme innan jag sprang in om Mildh Press och plockade på mig lite kläder från deras Grab´n Go innan jag besökte min läkare en snabbis och slutligen lite i tolv sladdade in på kontoret. Och det är det. Resten av dagen har spenderats framför datorn med bland annat jädra massa powerpoints-slides som jag håller på att filar på inför en presentation jag har imorgon hos en av våra leverantörer. Lång dag, men väldigt bra. Har fått mycket gjort och ändå hunnit med min träning, att vara social med en vän samt lägga ner lite tid på mitt egna företag.

Hoppas ni får en fin kväll, puss!

13

2 svar till “Grab ´n Go!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *