Gräver i arkivet: Träningsinlägg.

Ni är en del nya härinne och då jag brukar länka mina äldre inlägg om exempelvis race-reports, tips på cirkelpass samt löpupplägg i bland annat Friendcation-gruppen på Facebook så tänkte jag.Varför inte göra ett inlägg där jag samlar mina lite inlägg i olika kategorier under träning? Jag brukar uppskatta sådant hos andra bloggar jag följer och att ha några inlägg samlade på ett ställe är ju en bra “utgångspunkt” när man ska läsa igenom en blogg.

Inlägg om löpning:
Varför tröskelintervaller?
Race Report EcoTrail 45km.
“Jag kan inte springa” : Skitnsnack!
Hur ett långpass kan se ut och mina tankar kring det.
För tung för löpning, a never ending story.
Stig, asfalt eller gummi?
Att skapa sig en rutin som förvandlas till något viktigare än siffror på ett papper.
Mina 5 favoritrundor i Stockholm.

Inlägg om styrketräning:
Abz
Sega ben och pumpade mjölksyra.
Ryggträning.
Benpass.
Plyometrisk träning.
WOD.
Cirkelpass för alla.
Överkroppscirkel.
Träning och mindset vid resor.

Inlägg om triathlon:
Triathlon for dummies del 1
Triathlon for dummies del 2
Triathlon for dummies del 3
Konkreta tips när cykel-långpasset känns förjävligt.
Olympisk distans en söndag.Öppet vatten – ångest eller bara härligt?
Race Report IRONMAN Jönköping 70.3 
Race Report IRONMAN Gdynia 70.3
Hur vet jag att jag klarar det?
Vo2Max och laktat-tester.
Motivation och mål.

Men ett av det viktigaste inlägget är ändå: “Allt jag någonsin har valt bort för träningen”

Puss!

0

0 svar till “Gräver i arkivet: Träningsinlägg.”

  1. Ja, hurra! Det är ju perfekt, nu har jag lite att läsa. Jag hittade till dig relativt nyligt ändå, i samband med att Jessica outade att ni skulle börja podda tillsammans, så dessa gamla inlägg har jag helt missat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *