Greasy Spoon.

 


Det börjar kännas i kroppen att jag har lopp på gång. Kroppen är på helspänn, jag får konstiga cravings och börjar typ lipa när jag hör låtar som är förknippade med prestation (exempelvis min halvmaraton spellista på spotify) eller som helst enkelt betyder mycket för mig. Jag vet, man skulle nästan kunna tro att jag är gravid.

Fast nu när jag tänker efter så kommer jag ju give freakin birth åt en maratonupplevelse.

Eller maraton + 3 km om jag får be. Får man lov att kalla distansen för ultralopp då? I med att den är 45 km? Ah, sitt ner i båten Swica! Än har du inte sprungit. #hybris.

Nåväl, körde ett styrkepass i morse där jag fokuserade på axlar och rygg. Det blev denna gamla godingen som jag plockade fram ur fitnessarkivet på mobilen:

4×10 latsdrag
4×10 sittande rodd
3×10 bicepscurls superset sittande axelpressar med hantlar
3×10 stående hantelflyes superset sneda axelpressar.
3×10 Pushpressar
3×10 Sneda biceps curls med viktplatta

Avslutade med att få igenom blodcirkulationen i benen med 10 minuters backe på bandet.

Eter träningen drog jag direkt till Greasy Spoon som ligger på Hagagatan 4 för en frukostdejt med Sandra. Jag och Sandra har följt varandra ett tag via Instagram och för någon månad sedan tog vi tag i saken och bestämde promenaddejt. Sedan dess har vi setts på frukostdejter lite då och då. Hon är så oerhört mysig och jag går alltid ifrån våra snabbdejter med ett leende på läpparna.

Jag är som sagt i något konstigt mat-mood och var inte alls hungrig. Trots 1 timmes träning och tidig uppstigning. Detta hör inte till vanligheterna då jag vanligtvis har stor aptit. Det är inga konstigheter för mig att klämma pannkakor, fralla och en portion ägg och bacon för att en timme senare bli hungrig igen och ta ett litet mellanmål.

Tvingade i mig en chiapudding med honung, färsk frukt och grekisk yoghurt. Den fick full poäng. Stort plus att den serverades i en syltburk på en söt liten tallrik som påminner om mormor. Är en sucker för sådana detaljer.
Sen tvingade jag Sandra att agera fotograf. Jag får ofta frågan om jag inte tycker det är pinsamt att ta bilder mitt bland folk. Och jag ska va helt ärlig, 98% av fallen så bryr jag mig inte. Jag brukar alltid fråga om det är okej för stället jag är på, och de svarar alltid ja. De är inte dumma, de vet ju att bilden med största sannolikhet kommer hamna på sociala medier och de kommer omnämnas. Men att stå på gatan att posera rör mig inte i ryggen längre, hey – alla tar bilder nuförtiden. Och jag brukar tänka: vill folk tycka jag är töntig så får de göra det, de skulle bara veta vad mina tusentals bilder har tagit mig och vad mycket coolt jag får förmedla och vara med om genom att ta dessa. Come on, det är bara en bild. Who the fuck cares?


Dagens outfit består av skjorta samt solglasögon från Asos, mockakjol från River Island, sneakers från H&M och väska från Chloé.

Ikväll blir det äntligen korvfest på DogFood (Flippin Burgers nya koncept fast med KÖÖÖRV!) i vårt hus med Alex (som dessutom fyller år, grattis bubbis), Sandra, Marie, Calle och Louise. Peppen!

Ha en fin dag, hej!

3

Ett svar till “Greasy Spoon.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *