Gruppstart och andan i halsen

Jag vet inte hur många gånger jag påbörjade detta blogginlägget igår. Till slut gav jag upp och stängde igen datorn. Det går inte när man har sådana dagar som jag hade igår. Dagar där allt går i ett och det känns som att man har gjort en veckas arbete på en dag.

Min dag började 05:10 med en banan i flabben och en sprint till tunnelbanan 30 min efter uppstigning då jag inte inte kunde cykla in pga andra möten direkt efter PTSG träningen. Några minuter över sex preppade jag studion med vikter åt tjejerna som började droppa in en efter en. Inte en enda tjej såg trött ut. Och alla hade ett förväntansfullt leende på läpparna. Sånt känns ända in i hjärtat. Tänk att dessa 8 starka coola tjejerna stod redo här för att träna med mig. Jag log stort åt den vetskapen när jag visade in dem i studion där vi skulle riva igång månadens första pass av 8.

Sen var det dags för min egna träning, pass 1 av 2 denna dagen. Jag kommer gå in lite mer på dubbeltröskel i ett eget inlägg senare i veckan. Jag mötte i alla fall upp Jocke som jag brukar springa med och tillsammans gav vi oss ut runt Djurgården för 4 x 2 km tröskelpass vilket gick kanonbra. Snabbt tillbaka till studion, hämta väskan, bort till en agentur, hämta grejer och sedan direkt hem för dusch, mat och telefonmöte med Destination Dalarna. Därefter var det dags för min live med Bingo vilket såklart var en cirkus och jäkligt roligt. Som alltid när vi surrar. Vilket vi fortsatte med efter vi hade “lagt” på i liven. Ha! Skrattar högt när jag tänker på vilka sjuka grejer vi diskuterar.

Direkt efter liven hade jag 2 telefonmöten till innan det var dags att filma ett Reebok Samarbete och sen stack jag direkt ut för pass 2 av min egna träning. Hem. Duscha. Middag med L. Fortsättning på mail och upplägg till PT kunder. Sen var klockan 22:00 och jag stängde ner för att vara någon form av sällskap till mannen som låg bredvid mig och tålmodigt läste sporten.

Jahapp. Det var den dagen. Idag är lugnare. Har tränat under morgonen samt haft en PT-kund ute på Sumpans IP. Nu är jag hemma ett par timmar innan det är dags för workshop på The Academy inför min onlineutbildning som jag kommer leda i höst. Tema..ja vad tror ni det är för tema? Om jag ger en hint: Varumärke.

Vi hörs snart igen, hej!

46

2 svar till “Gruppstart och andan i halsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *