HAKKASAN & WIZE MONKEY

Är det något jag är bra på (och stolt över) så är det att styra upp bra utgång. Jag älskar att researcha inför resmål och framförallt researcha restauranger och klubbar.

Gårdagen var riktig rolig. Både jag och Emmelie (Som förövrigt är SMOKIN HOT) är på allt och har väldigt lätt för att smälta in och ha roligt vart vi än hamnar. Middagen var bokad på Hakkasan på Emirates Palace och vi tog en taxi dit från Emmelies lägenhet runt 21.00. Känslan var som alltid inför en kväll. Ni vet pirret och förväntningarna. Det ger sig aldrig, jag kommer alltid älska den stunden precis innan en utgång. Klirrande glas med vinet man sippar på medan man sminkar sig, musiken som får en att ta danssteg medan man fönar håret. Men framförallt kommer jag alltid att älska att gå ut.

Hakkasan var skitbra, grym service, bra drinkar och riktigt god mat. Kan varmt rekommendera fried shrimp and truffle. Jackpott på beställning.

Framåt halv tolv tog vi en taxi (tur det är billigt med taxi här med tanke på hur mycket taxi vi åkte igår) till Stratos, men det var tyvärr lite för lite folk där vid den tiden så vi tog en bar några våningar ner där vi tog en drink. Det var en chansning då vi hörde musik när hissen stannade till och tänkte “ja men vadfan”. Det var..ja vad ska man säga, finlandsfärja-feeling. Så vi drack upp och drog vidare till Wize Monkey där jag snackade in oss. Det här med listor. Ha. Nej, vi skulle in. Och in kom vi i 4 timmar. Helvete vad vi dansade. Det var sjukt bra musik, bra vibe och skönt klientel. Det är alltid roligt att se hur människor lite höjer på sina ögonbryn när vi fullkomligt dansar loss och skiter i hur vi ser ut. Det tar inte lång tid innan man är ett helt gäng som kör. Och vips, så har man med sig halva stället.

Den känslan. Älskar den.

54

4 svar till “HAKKASAN & WIZE MONKEY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *