, ,

Hålla andan, cykla i motvind och spänna bålen.

Vaknade halv sex i morse av en mardröm. Drömde att jag satt på en middag med 3 personer som jag verkligen inte tycker om och som har betett sig väldigt illa mot mig under året. En liten middagsbjudning med dårar och ravioli. Jag satt där i drömmen och kunde inte röra mig. Var helt fastfrusen. Kruxet var att jag inte kunde gå därifrån för jag hade lovat min kille att uthärda hela middagen för “den goda stämningens skull”. Fyfan. Det är så långt ifrån verklighet man kan komma. Var nästan förbannad när jag vaknade till med en ryck. Sen insåg jag att det bara var en dröm och att i verkligheten så kan jag säga nej till sådana påhitt. Huh. Nu när jag tänker efter – är det ett tecken på något?

Mitt humör hängde tyvärr lite sig kvar när jag kvart i åtta hoppade i poolen med resten av TT-gänget. Det var dags för teknikträning med Simon och jag mig riktigt irriterad de första längderna. Men desto mer jag fick att tänka på (Simon fick oss alla att jobba riktigt ordentligt i morse) så skingrades tankarna och jag gled in i någon sorts behaglig trans. När vi sedan fick öva på att simma energisnålt dvs ta färre andetag blev jag på väääldigt gott humör.

Äntligen något jag behärskar..ÄNTLIGEN något jag faktiskt är bra på!

HA! Tänkte jag och flinade, alla dessa hopp och lek timmar i olika pooler världen över med Calle där vi har tävlat om att simma längst under vatten. Nu jävlar kom det till användning.

Morgonens pass såg alltså ut såhär:

300 m insim

6 x 50 m 3/4 catch up & resten släpande fingrar.
4 x 90 m stanna vid 40 m, vända om och starta med fart utan att skjuta ifrån kanten.
4 x 50 hypoxi
6/8 x 150 fokus “rullande” ekonomisk simning.

Sen var vi klara och jag kände mig som Sara Sjöström.


Efter frukost bytte jag och Emelie om, vinkade hejdå till ett annat starkt gäng som skulle cykla 9-13 mil och gav oss ut på vägen neråt mot Sahl Hasheesh. Planen var 40 km med inslag av 3 x 3 min intervaller. Och intervaller fick jag, ja jävlar. Hela passet kändes som en lång intervall då det var motvind ner till checkpoint och motvind hela vägen hemåt igen. När jag skriver motvind så menar jag inte lite vind i håret utan kastvindar och sand i bh:n. Typ så.

Väl framme på hotellet igen bytte jag snabbt om och ställde mig på löpbandet där jag rev av följande:

1 km  5.50 tempo
5 x 30 sek full blås
1 km 5.10 tempo

Därefter raskt på mina styrkeövningar för rygg, bål och axlar. Sen var vi klara, eller inte riktigt kanske..tvingade Emelie att fota en cirkel  åt er som kommer upp på bloggen i veckan. Hon var mycket tålmodig trots lågt blodsocker och svett i ögonen.

Sen. SEN var vi redo för lunch och intag av 459673 kcal.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *