Häng med på äventyr till Ouzons huvudstad Plomari!

I samarbete med Apollo

torsdag släpper vi vår tredje resa (klicka här för att komma dit) med Apollo, denna gången till Plomari i Grekland. Och inte nog med att vi kommer fira midsommar på Lesvos, eller som öborna själva kallar ön, Mytilini så kommer vi växla lata dagar vid små badvikar där vi badar i azurblått vatten med att lära oss laga grekisk mat, spela paddel, och göra små dagsutflykter. Jag vill inte säga för mycket, för det vore att spoila resan, men tro mig när jag skriver att vi har en magisk vecka planerad.

Ön överraskar med karga klippstränder, saltvattenssjöar, förstenade skogar, milslånga stränder och karga bergslandsskap. Det vill säga – perfekt för vår vecka som kommer lämna gott om utrymme för egentid där man kan utforska ön på egen hand, eller varför inte med sin roomie?

Vi bor på Mondo Boutique – Porto Plomari och kommer, för de som vill kan man med utsikt över havet starta morgonen med yoga. Eller varför inte paddel på hotellets nybyggda paddelbana. Det som är speciellt med denna resan är att vi är den första gruppen någonsin på Apollo Mondos nya Boutique hotell, därav de animerade bilderna. Här bor vi med havet som närmsta granne och vill man inte gå de få metrarna till stranden så kan man njuta av hotellets infinitypool. Vi kommer dagligen göra någon form av aktivitet men har lämnat en del luft åt egna aktiviteter. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, vare sig man vill fylla sina dagar med avkoppling i solstolen eller träning samt andra utflykter.

Jag är så oerhört taggad på att åka tillbaka till Grekland. För er som har hängt med här inne ett tag vet kanske att jag körde säsong på Kos när jag var ung och betydligt mer party än nu. Jag förälskade mig i landet och återvände en gång på en veckas charter ett par år senare men har sedan dess tyvärr inte varit åter. Men, nu är det dags. I juni drar vi, vem ska med?

För att läsa mer om vilka resor vi har ute klickar ni här.

43

2 svar till “Häng med på äventyr till Ouzons huvudstad Plomari!”

  1. Men åh va mysigt vi har en resa dit i aug oxå med egen pool för det är väl det ni hade? Ser fram emot denna resa då hotellet öppnas iår hoppas vi det är lika toppen som det verkar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *